Op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland combineer je het beste van twee werelden. Maak urenlange wandelingen over smalle paadjes met uitstekende boomwortels en laaghangende takken of ga een dagje shoppen of terrasjes pakken in Utrecht. Bezoek het prachtige Dierenpark Amersfoort of ontdek de Hoge Veluwe per fiets. Waai uit op Strand Nulde, ontdek het oorlogsverleden van Putten en kom geheel tot rust in het prachtige viersterrenhotel. Daar zie je de zon zakken achter het Veluwemeer terwijl je een wijntje drinkt op het gezellige terras en verwerk je de indrukken van de dag.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer combineert een eigentijdse sfeer met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Centraal gelegen naast Strand Nulde en vlak bij Dierenpark Amersfoort, Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Dolfinarium. Winkelsteden Amersfoort en Utrecht bereik je in no time en een ritje met de fiets of een heerlijke wandeling is zo gemaakt. Een bezoek aan het sfeervolle hotel voelt als thuiskomen. Bijvoorbeeld in het gezellige restaurant, waar je wordt verwend met heerlijke gerechten. Van een hapje tot een culinair hoogstandje en van een smakelijke lunch tot een uitgebreid diner; de keukenbrigade is van alle markten thuis! Maar ook op het mooie terras waar je in het warme zonnetje kunt genieten van een koud biertje of een goed glas wijn. Het hotel is verder voorzien van een bar en sauna.

Op de website van Travelbird boek je nu ook een geweldige deal: 3 Dagen incl. ontbijt en diner voor maar €89! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken

Terrasfoto Amersfoort Veluwemeer

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

veluwemeerpostilion

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)