Het najaar staat weer voor de deur. Tijd voor lange wandelingen door het bos, goede gesprekken bij knapperend haardvuur en urenlang tafelen. Kom deze herfst naar Landgoed Rhederoord en laat je verwennen met een bijzonder culinair arrangement. Het luxe ontbijtbuffet en biologische driegangendiner zullen jullie smaakpapillen vertroetelen. Het romantische plaatje wordt compleet gemaakt door de sprookjesachtige setting van het oude landhuis en het uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom.

Het door groen omgeven landgoed van 12 hectare ligt nabij Arnhem in het sfeervolle dorpje De Steeg. Op het landgoed liggen onder meer een koetshuis en een statig landhuis – beide ingericht met smaak en oog voor detail. Het trappenhuis met spectaculaire kroonluchter en de authentieke eetzaal zijn voorbeelden van het smaakvolle decor. Met zijn vele gezellige ruimtes biedt het landhuis onderdak aan ruim 300 gasten.

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldig 3 daagse deal inclusief 2 overnachtingen, ontbijt en zelfs een heerlijk diner op de aankomst avond is inclusief voor het geweldige bedrag van maar €99

landgoed

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

landgoed2

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)