Gent: Je bezoekt graag historische, middeleeuwse steden met kronkelende rivieren? Je doet dit bij voorkeur vlak over de grens bij onze zuiderburen en in een chique hotel? Dan heb ik voor jou de ideale deal gevonden. Voor slechts €45,50  verblijf je in het centraal gelegen viersterrenhotel Ghent River.

Het centrum van Gent is een verkeersvrije zone in een prachtig historisch decor: de drie torens, het Gravensteen en de Graslei zijn de bekendste voorbeelden. Bovendien zijn er tientallen terrasjes die jou uitnodigen om de Gentse specialiteiten te ontdekken. Indien je van bloemen houdt kan je op zondagochtend ook nog eens de bloemenmarkt meepikken.

Ghent Gent Netherlands

Je overnacht met deze deal in Ghent River op 04/10. Deze 4-sterren accommodatie in modieuze stijl heeft een 7.9 als beoordelingscijfer gekregen en is zeker goed! Het hotel bevindt zich langs het water in Oudburg, een van de mooiste plekjes in het historische stadcentrum, ideaal om jouw vriendin/vriend te verrassen met een romantische avond. Deze deal is inclusief ontbijt, gratis WIFI, parking en gebruik van sauna en fitnesscentrum! Dus waar wacht jij op?

8-26Ghent

Boek hier je verblijfBekijk deze deal

9-11Gent

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer 

Icon_Taxi                            

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)