Het mooie weer gaat er weer aankomen en dat betekent dat je heerlijk met een bootje over de waterwegen van Hollands Venetië kunt varen. Nu kun je dat natuurlijk op veel plaatsen in Nederland, maar wat is nou niet leuker dan over de wateren van het pittoreske Giethoorn!

Eerst verken je Giethoorn met de boot waarna je ’s avonds heerlijk geniet in Hotel-Restaurant Steenwijk. De volgende dag liggen alle optie open en kun je al fietsend en wandelend de schitterende omgeving van meren, uitgestrekte heidevelden en bossen.

Kom 3 dagen genieten in Giethoorn tussen nu en augustus 2015. Je zal verblijven in Hotel-Restaurant Steenwijk alwaar elke ochtend een heerlijk ontbijtje word geserveerd. Naast 2 hotelovernachtingen met ontbijt zijn 1 boottocht door de wateren van Giethoorn en 1 dag fietshuur inclusief.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Screen Shot 2015-04-07 at 6.34.49 pm

Dobberen in Giethoorn! Verken Amsterdam!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Screen Shot 2015-04-07 at 6.34.23 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)