slechts 61,50 €

Het paradijs hoeft niet altijd duur te zijn! Heb je nood aan ontspanning in combinatie met een mooie uitzichten? Zoek niet verder. Bezoek het prachtige eiland Phuket in de Andamanse Zee van Thailand en verblijf in het Twinpalms Phuket voor amper €61,5 per persoon (€123 per kamer). Dit hotel krijgt van Trivago een topscore van 90/100 op basis van 1105 beoordelingen.

12-07_Phuket.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Twinpalms Phuket ligt op 175 meter van het strand van Surin, en beschikt over ruime accommodaties met een eigen terras met uitzicht op het lagunezwembad. Gasten kunnen hier ook genieten van een zoutwaterzwembad en restaurants. U kunt gratis gebruikmaken van parkeergelegenheid en WiFi. De kamers en suites van het Twinpalms Phuket zijn voorzien van een kabel-tv en een home-entertainmentsysteem. De badkamers zijn uitgerust met een regendouche. Tevens zijn er een koelkast met een volledig gevulde minibar en dagelijkse butlerservice beschikbaar.

12-07_Phuket.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

In de Oriental Spoon Grill & Bar van het resort kunnen gasten zowel binnen als buiten genieten van hun maaltijden. Deze eetgelegenheid serveert lokale en westerse favorieten, evenals een verscheidenheid aan drankjes. Tot de faciliteiten van het Twinpalms Phuket behoren een fitnesscentrum, een bibliotheek en een excursiebalie. De Sun Spa biedt tal van ontspannende spadiensten. De conciërgeservice is 24 uur per dag beschikbaar.

12-07_Phuket.PNG1.jpeg1.jpeg1

Twinpalms Phuket wordt omgeven door tropische tuinen en is op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Phuket gelegen. Op ongeveer 22 km afstand ligt de stad Phuket.

Overnacht jij binnenkort in dit paradijs? Boek dan snel! Zoek je nog een voordelige vlucht? Via deze link vind je voordelige vluchten

 • Vijfsterrenparadijs in Phuket voor slechts €61,5 pp 
  • Geldigheid: naar eigen wens, in dit voorbeeld 11/09/2016 tot 12/09/2016
  • Reisduur: naar eigen wens, in dit voorbeeld 2 dagen
  • Plaats: Phuket, Thailand
  • Hotel: Twinpalms Phuket
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een topscore van 90/100 op basis van 1105 beoordelingen. 
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Exclusief vervoer: Klik hier voor voordelige vluchten
  • Prijs: Voor €61,5 p.p. per nacht op basis van een reis van twee personen

screenshot van de deal

12-07_Phuket
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)