slechts € 99,-

Drie dagen genieten op de Veluwe in de zomervakantie! In Villa Vennendal wordt je in de watten gelegd met twee overnachtingen inclusief ontbijt, twee keer diner en gebruik van de sauna, het solarium en het zwembad. Je geniet al van dit hotelarrangement voor slechts €99 per persoon, ook in de zomervakantie! Boek dit hotelarrangement hier.

Veluwe

Villa Vennendal

Het rustieke Villa Vennendal ligt in de bossen bij Nunspeet. De landelijke inrichting is sfeervol dankzij de hertengeweien en knisperende open haard. Naast een uitgebreid ontbijtbuffet geniet je  van twee 3-gangendiners volgens het dagmenu. Het hotel beschikt bovendien over een tropisch binnenzwembad met sauna en solarium. Je verblijft in een terras- of balkonkamer. Tegen meerprijs kun je overnachten in een extra sfeervolle “romantische kamer” of lodge.

Villa Vennendal

Weekendje weg op de Veluwe

De Veluwe is het populairste natuurgebied van Nederland. De centrale ligging en gevarieerde natuur zorgen ervoor dat veel wandel- fiets- en natuurliefhebbers hier graag komen. Het hotel helpt je met het uitstippelen van de mooiste wandel- en fietsroutes in de omgeving. In Nunspeet vind je bovendien een bezoekerscentrum, waar je meer te weten komt over de dieren op de Veluwe. De expositie is ook erg leuk voor kinderen. Excursies naar Paleis ’t Loo en het Kröller-Müller Museum zijn prima te berijden vanuit het hotel.

Zoek je toch een andere deal? Bekijk dan mijn overzicht van leuke hotels in Nederland

Zwembad bij hotel

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird