Unieke kans! Je kunt nu in een zeer luxe vliegtuigsuite verblijven voor maar €155! Dit is misschien niet de goedkoopste deal, maar wat je ervoor terugkrijgt is echt fantastisch en zeker het geld waard.

Een verblijf in dit super luxe vliegtuig is een unieke belevenis. Het ruim 40 m lange vliegtuig is omgebouwd tot een prachtige suite. Kom tot rust in de infrarood sauna en het privé bubbelbad en kijk een filmpje op een van de 3 flatscreen tv’s met blu-ray dvd-speler en uitgebreide dvd collectie. Ook is het natuurlijk mogelijk om een kijkje in de cockpit te nemen; geniet hier of op het verhoogde terras van het prachtige uitzicht over de landingsbaan van vliegveld Teuge. Op het door jou afgesproken tijdstip zal er de volgende ochtend een heerlijk ontbijt gereserveerd worden door de gastvrouw.

Wees er snel bij, want deze actie is alleen vandaag te boeken! 

vliegtuigsuite2

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

vliegtuigsuite

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)