Een paar dagen uitwaaien op Vlieland! Dat klinkt goed, niet? Ik heb hier een leuke deal voor gevonden: 3 dagen Vlieland inclusief verblijf, ontbijtbuffet en een dag huurfiets vanaf 49!

800px-Vlieland_Sea

Vlieland is een rustig Waddeneiland, maar desondanks niet saai. Op het eiland vind je veel bos, strand en duingebied, waar je heerlijk kunt wandelen. Het enige dorp op Vlieland (Oost-Vlieland) staat bekend als levendig. Wandel door de historische Dorpsstraat waar allerlei restaurants, kroegen en winkeltjes gevestigd zijn. Op Vlieland kun je kiezen voor een rustige vakantie, of juist een levendige, of beter nog: combineer het!

Tijdens dit uitje overnacht je in het Loods hotel Golfzang in Oost-Vlieland. Het hotel ligt op 5 minuten van de veerdienst. Op Booking.com krijgt het hotel 7,7/10 op basis van 740 beoordelingen. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje bij Restaurant Plezant en in het Loods cafe ook nog een drankje naar keuze. Bij arrangement zit ook een dag fietsenhuur inbegrepen en 2 keer ontbijtbuffet inbegrepen. Ook krijg je 20% korting op de boot van Harlingen naar Vlieland.

Wil jij 3 dagen uitwaaien op Vlieland? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

vlieland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)