Middeleeuwse straatjes, een bonte mix van architectuur en statige bouwwerken en een stad met een bruisend nachtleven. Praag verveelt nooit, en straks heb jij je er 3 dagen een heerlijk 4-sterren thuisgevoel!

In deze magische stad waan je je continue in een sprookje. Praag staat bol van sprookjesachtige kastelen, historische details, moderne winkels, gezellige cafés en uitstekende restaurants. Bezoek Kasteel van Praag, vrijuit de meest populaire attractie -en niet zonder reden. Bewonder het uitzicht op de stad vanuit de Charles Brug of geniet van het prachtige uitzicht over de rivier de Moldau en het centrum van de stad vanuit de biertuin van het Letná-park, waar je overigens heerlijk kunt eten! Een echte must-see is de John Lennon muur, die door mensen van over de hele wereld gevuld is met door John Lennon geïnspireerde graffiti en delen tekst uit de nog altijd bekende nummers van The Beatles. Beklim de Žižkov TV toren voor een adembenemend uitzicht over de stad om de dag af te sluiten.

Jouw thuis tijdens deze drie dagen is het Design Merrion Hotel, waar je zult verblijven op basis van logies en (uitgebreid) ontbijt. Dit 4-sterrenhotel is rustig gelegen, ten oosten van het centrum van Praag en lekker weg van de drukte van alle toeristen, zodat je het echte Praagse leven kunt ervaren. Op korte afstand van het hotel is het genieten van het nachtleven in Borivojova, een straat vól met café’s, bars en restaurants en….niet geheel onbelangrijk voor een goede avond stappen, de grootste club van Europa: Karlove Lázné. Je hebt hier alles om een geweldige tijd te beleven!

Je kunt voor een meerprijs ook een nacht langer blijven in Design Merrion Hotel, mocht je nog meer van deze mooie stad willen zien.

Wees er wel snel bij, voordat iemand anders met jouw deal ervandoor gaat!

Knipsel_comp

Boek nu deze top deal! Meer van deze deals!

Knipsel_Praag

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)