Wie kent Volendam nou niet? Nederland’s bekendste vissersdorp staat naast zijn verse vis ook bekend om zijn populaire zangers en traditionele klederdracht. Kom met me mee!

Breng een bezoek aan het bekende Palingsoundmuseum, of ga zoals velen in traditionele klederdracht op de foto. Zanger Jan Smit is je virtuele gastheer; hij neemt je mee door zijn wereldberoemde dorp. Via humoristische ontmoetingen met bekende dorpsgenoten, unieke filmbeelden en muziekfragmenten krijg je een goed beeld van het ongekende succes-dna van Volendam.

Je zal op basis van logies en ontbijt verblijven in het met een 8,3 beoordeelde Hotel Old Dutch. Dit 3-sterrenhotel ligt in de haven van Volendam en is dus de perfecte locatie om deze vissersplaats te verkennen. Jouw comfortabele (design) kamer is voorzien van alle nodige gemakken. Kom ik de bar bij van de dag met een lekker drankje nadat je uitgebreid (internationaal) hebt gedineerd in hotel-restaurant Le Pompadour!

Op een datum naar keuze in maart kun je dit hotel boeken en eens lekker gaan genieten van alles dat Volendam te bieden heeft!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

shutterstock_240005608

Boek nu deze deal! Nog zo een super hotel deal in Nederland!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel_Hotelspecials

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)