Profiteer van vroegboekkorting bij Center Parcs

Met vrienden en familie genieten in een cottage, nu met activiteiten cadeau!

  • Boekingskosten €29,50
  • Exclusief beddengoed €8,95
P.p. vanaf € 22,-

In het voorjaar of de zomer genieten van de mooie natuur en goed gezelschap in een vakantiehuisje van Center Parcs! Een 4-persoons cottage boek je nu al vanaf €22 per persoon. Dankzij de ruim opgezette parken waar je oneindig veel activiteiten kunt ondernemen, hoeven jij en je familie geen moment te vervelen. Boek snel, want hoe eerder je boekt, van hoe meer voordeel je profiteert!

Vroegboekkorting en activiteiten cadeau

Boek je minimaal twee maanden van tevoren, dan ontvang je tot 36% vroegboekkorting. Drie dagen in een comfort cottage bij Center Parcs De Huttenheugte of Het Meerdal boek je dan bijvoorbeeld al voor slechts €22 per persoon. Vroegboekers krijgen daarnaast activiteitenvouchers ter waarde van €30 cadeau, waarmee je tot drie activiteiten kunt boeken. Ook kun je zelf de ligging van je huisje kiezen, of zelfs een specifiek cottagenummer doorgeven. Bekijk het aanbod en kies een gezellig vakantiepark uit. Er zijn parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Center Parcs

Drie dagen Center Parcs

De vakantieparken van Center Parcs staan bekend om de ruime cottages en groene omgeving. Je kunt er duizend-en-een activiteiten ondernemen, van zwemmen in de beroemde tropische zwembaden tot muur klimmen, fietsen, boogschieten en tennissen. Vergeet dus zeker niet je zwembroek en sportkleren in te pakken. Dankzij de vroegboekkorting profiteer je bovendien van veel korting op deze activiteiten. De cottages beschikken over een compleet ingerichte keuken en flatscreen tv. In de overdekte market dome is het goed toeven op de tropische terrasjes.

screenshot van de deal

Screenshot deal