slechts 30,- €

In het voorjaar genieten van de mooie natuur en goed gezelschap in een vakantiehuisje van Center Parcs! Een 6-persoons cottage boek je nu al vanaf €30 per persoon. Met 4 personen kun je op pad vanaf €43. Dankzij de ruim opgezette parken waar je oneindig veel activiteiten kunt ondernemen, hoeven jij en je familie geen moment te vervelen. Boek snel, want hoe eerder je boekt, van hoe meer voordeel je profiteert!

Center Parcs aanbieding

Vroegboekkorting en activiteiten cadeau

Boek je minimaal twee maanden van tevoren, dan ontvang je tot 20% vroegboekkorting. Drie dagen in een cottage in Center Parcs de Limburgse Peel boek je dan bijvoorbeeld al voor slechts €30 per persoon. Vroegboekers krijgen daarnaast activiteitenvouchers ter waarde van €30 cadeau, waarmee je tot drie activiteiten kunt boeken. Ook kun je zelf de ligging van je huisje kiezen, of zelfs een specifiek cottagenummer doorgeven. Bekijk het aanbod en kies een gezellig vakantiepark uit. Er zijn parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Center Parcs vroegboekkorting

Drie dagen Center Parcs

De vakantieparken van Center Parcs staan bekend om de ruime cottages en groene omgeving. Je kunt er duizend-en-een activiteiten ondernemen, van zwemmen in de beroemde tropische zwembaden tot muur klimmen, fietsen, boogschieten en tennissen. Vergeet dus zeker niet je zwembroek en sportkleren in te pakken. Dankzij de vroegboekkorting profiteer je bovendien van veel korting op deze activiteiten. De cottages beschikken over een compleet ingerichte keuken en flatscreen tv. In de overdekte market dome is het goed toeven op de tropische terrasjes.

Center Parcs korting

 • Profiteer van vroegboekkorting bij Center Parcs
  • Voordeligste reisperiode: hoe verder van tevoren je boekt, hoe hoger het voordeel.
  • Reisduur: in dit voorbeeld drie dagen
  • Vakantiepark: zelf te bepalen, in dit voorbeeld Center Parcs de Limburgse Peel
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: vakantieparken in Nederland, België en Duitsland
  • Bijkomende boekingskosten: €29,50
  • Exclusief bedlinnen: €8 per persoon
  • Prijs: Slechts €30 per persoon op basis van een cottage voor zes personen

screenshot van de deal

Center Parcs actie korting
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)