Uniek overnachten aan de Waddenzee

Slaap in een vuurtoren met jacuzzi in Harlingen

Holidayguru tipt 14.02.21 tot 15.02.21
P.p. vanaf € 191,-

Wakker worden met een eindeloos uitzicht over de Waddenkust vanuit deze luxe Airbnb! Deze voormalig vuurtoren is omgetoverd tot prachtige suite aan het water. Boek nu jouw luxe overnachting en geniet van een romantisch weekendje aan zee.

Vuurtoren Harlingen

Deze suite vind je op een unieke locatie in Harlingen. Pal aan de Waddenkust staat deze bijzondere vuurtoren, die ook wel ‘de Trechter‘ wordt genoemd. Je vindt er alles voor een luxe weekendje weg; een prachtige regendouche, privéjacuzzi en niet te vergeten het fenomenale uitzicht de Waddenzee! Trek ’s avonds een flesje wijn open en geniet samen van de kleurrijke zonsondergang. Romantisch toch? In de ochtend wordt er een ontbijtje bij je bezorgd, zo kun jij je nog zorgeloos een keer extra omdraaien.

Weekendje Harlingen

Laat je verrassen door Harlingen! De charmante Friese stad staat bekend als de poort naar de Waddeneilanden, maar is ook zeker de moeite waard om verder te ontdekken. Struin door de charmante straatjes van de historische binnenstad en bewonder de mooie gevelhuisjes en grachten met talloze bruggetjes. Dat Harlingen een echte havenstad is, zie je wel terug in de vele pakhuizen die de stad sieren, maar ook in de haven zelf vind je nog authentieke zeilschepen terug. Tijdens een weekendje Harlingen reis je echt even terug in de tijd!

screenshot van de deal

ss_friesland