slechts € 77,50

Maken glijbanen jou ook zo gelukkig? Waarom dan niet bij een van de populairste waterparken van Europa logeren! Voor maar €77,50 per persoon verblijf je 2 dagen, inclusief ontbijt, in dit gigantische waterpark ten zuiden van Berlijn en krijg je toegang tot het exotische zwemparadijs Tropical Islands! Waan je in Caraïbische sferen in dit heerlijk waterpark met subtropisch klimaat en veel vermaak voor het hele gezin. Boek je overnachting met toegang tot het waterparadijs!

Tropical Islands waterpark

Tropical Islands waterpark

Het Tropical Islands waterpark is een van de coolste waterparken van Europa. Je vindt er de hoogste glijbaan van Duitsland en het grootste tropisch vakantiepark van Europa. Van een lagune met waterval aan de rand van het tropisch regenwoud tot een strand – in het zwemparadijs waan je je in een vakantieparadijs ver weg. In de amazone kun je je mee laten voeren in de lange Whitewater Rivier en van de glijbanen glij je natuurlijk zo hard mogelijk naar beneden! Bovendien vind je in Tropical Islands het grootste indoor regenwoud ter wereld.Tropical Islands Duitsland

Overnachting inclusief

Ook ’s nachts heb je het heerlijk warm als je overnacht in een tent in het subtropische zwemparadijs. Helemaal uitgeput val je in slaap om te dromen van nog meer glijbanen en wildwaterrivieren. Na het ontbijt (inbegrepen) trek je je zwembroek weer aan en kun je zo weer het zwembad in springen! Wie niet van het kampeergevoel houdt, kan ervoor kiezen in een hotelkamer te overnachten. Deze kamers liggen aan het complex vast. Je kunt je bezoek natuurlijk heel goed combineren met een stedentrip naar Berlijn, de Duitse hoofdstad ligt op slechts een uurtje rijden. Op Trivago krijgt Tropical Islands een zeer goede beoordeling van 8.4.

Tropical Islands paviljoen

screenshot van de deal

Screenshot van de Tropical Islands deal