Bezoek waterpark Tropical Islands!

Inclusief ontbijt, verblijf en toegang tot het grootste tropische waterpark van Europa

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Inclusief toegang tot Tropical Islands
  • Boekingskosten Geen!
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
Holidayguru tipt 02.12.19 tot 03.12.19
P.p. vanaf € 49,-

Ben jij een echt fan van glijbanen? Dan moet je echt in dit hotel logeren bij een van de populairste waterparken van Europa! Vanaf €49 per persoon logeer je in een prachtig hotel, inclusief ontbijt, vlakbij het gigantische waterpark Tropical Islands. Dit bedrag is ook nog eens inclusief toegangskaartjes! Waan je in Caribische sferen in dit subtropische zwemparadijs met vermaak voor het hele gezin.

Tropical Islands waterpark

Het Tropical Islands waterpark is een van de coolste waterparken van Europa. Je vindt er de hoogste glijbaan van Duitsland en het grootste tropische vakantiepark van Europa. Van een lagune met waterval aan de rand van het tropisch regenwoud tot een strand – in het zwemparadijs waan je je in een vakantieparadijs ver weg. In de amazone kun je je mee laten voeren in de lange Whitewater Rivier en van de glijbanen glij je natuurlijk zo hard mogelijk naar beneden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tropical Islands (@tropicalislandsresort) on Apr 30, 2019 at 6:23am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tropical Islands (@tropicalislandsresort) on May 7, 2019 at 8:10am PDT

Overnachting inclusief

Ook ’s nachts heb je het heerlijk warm als je overnacht in een tent in het subtropische zwemparadijs. Helemaal uitgeput val je in slaap om te dromen van nog meer glijbanen en wildwaterrivieren. Na het ontbijt (inbegrepen) trek je je zwembroek weer aan en kun je zo weer het zwembad in springen! Wie niet van het kampeergevoel houdt, kan ervoor kiezen in een hotelkamer te overnachten. Deze kamers liggen aan het complex vast. Je kunt je bezoek natuurlijk heel goed combineren met een stedentrip naar Berlijn, de Duitse hoofdstad ligt op slechts een uurtje rijden.

screenshot van de deal

Screenshot deal