slechts € 59,50

Dit is weer eens iets anders! Overnacht in de watertoren van Zwolle. Je verblijft in een kamer met jacuzzi en stoomcabine, aan luxe geen gebrek! Deze deal in dit unieke hotel boek je al voor €59,50 per persoon inclusief ontbijt. Geniet van een uiterst luxe verblijf voor een zeer schappelijk prijsje. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Zwolle

Hotel de Koperen Hoogte

Zoek je een uniek hotel, dan is hotel de Koperen Hoogte wat je zoekt. Geniet van het uitzicht over de omgeving vanuit dit luxe hotel: het is letterlijk een hoogtepunt! De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van een jacuzzi en stoomkabine. Zie je het al voor je? Lekker romantisch luieren in je eigen jacuzzi! Op de bovenste verdieping van de watertoren bevindt zich een draaiend restaurant! Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende beoordeling van eerdere bezoekers: 4 van de 5 punten. ’s Ochtends kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet (inclusief).

Zwolle

Op pad in de omgeving van Zwolle

De watertoren ligt op zo’n tien kilometer van het centrum van Zwolle. De Hanzestad heeft gezellige grachten en een middeleeuwse binnenstad. In de omgeving ligt het nationaal park Weerribben – Wieden. Natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers genieten hier van de mooie natuur. Ook Giethoorn is goed te berijden vanaf hier. Wil je nog even verder kijken? Bekijk dan mijn aanbiedingen voor hotels in Nederland en andere Hotelspecials!

Zwolle

screenshot van de deal

Zwolle