Overnacht op hoog niveau, dat doe je in de watertoren van Zwolle. Deze bijzondere accommodatie beschikt over luxe suites, voorzien van een privé jacuzzi en stoomcabine, en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Verblijf in dit unieke hotel voor slechts €54.50 per persoon en beleef een luxe en stijlvol weekendje weg.

Hotel de Koperen Hoogte

Houd jij ook zo van unieke hotels, dan is hotel de Koperen Hoogte echt wat voor jou. Deze oude watertoren is omgetoverd tot een prachtig hotel en beschikt over meerdere suites. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van een jacuzzi en stoomcabine. Zie je het al voor je? Lekker romantisch bubbelen in je privé jacuzzi! Ook kun je hier dineren op hoog niveau, want in de top van watertoren bevind zich een draaiend restaurant! Een verblijf in hotel De Koperen Hoogte is een absoluut hoogtepunt.

De Koperen Hoogte

Op pad in de omgeving van Zwolle

De watertoren ligt op zo’n tien kilometer van het centrum van Zwolle. De Hanzestad heeft gezellige grachten en een middeleeuwse binnenstad. In de omgeving ligt het nationaal park Weerribben – Wieden. Natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers genieten hier van de mooie natuur. Ook Giethoorn is goed te berijden vanaf hier.

 

screenshot van de deal

screenshot