Wil je Barcelona bezoeken en een wedstrijd van FC Barcelona zien? Dan heb ik een hele gave deal voor je gevonden! Bezoek een wedstrijd van deze wereldclub en breng 2 of 4 dagen in de stad door, al vanaf €169!

Je gaat naar een wedstrijd in Camp, het stadion van FC Barcelona. Het stadion is al een bezienswaardigheid op zich: het is het op 2 na grootste voetbalstadion ter wereld en er passen 100.000 man in. Je kunt zelf kiezen naar welke wedstrijd je gaat, tussen februari en mei 2016. Het pakket dat je koopt bepaalt in welk hotel je verblijft, maar ook welke plaats in het stadion je hebt.

De prijscategorieën hangen af van de keuze van het hotel. Het kan mogelijk zijn dat jouw keuze voor een hotel niet geboekt kan worden en wordt een vergelijkbare aangeboden. 4* Hotel Sercotel Barcelona Gate of vergelijkbaar of Hesperia Sant Joan Suites of vergelijkbaar.

Deze deal is geldig voor een aankomst in de periode van 26-02-2016 tot 07-05-2016.

Boek je vliegtickets naar Barcelona hier.

Wil jij een wedstrijd van FC Barcelona in het thuisstadion zien? Boek de deal dan snel!

Boek de deal! Klik hier voor voordelige vluchten

 

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)