Weekendje Amsterdam in het Corendon Village Hotel

Slaap in het grootste hotel van de Benelux!

Holidayguru tipt 08.12.19 tot 09.12.19
P.p. vanaf € 39,-

Speel een weekendje toerist in eigen land en overnacht in het Corendon Village Hotel Amsterdam – het grootste hotel van de Benelux! Voor slechts €39 boek je een hotelarrangement, inclusief ontbijt en toegang tot de spa en wellness.

Corendon Village Hotel Amsterdam

Het Corendon Village Hotel Amsterdam – dat 680 kamers telt – is niet alleen het grootste hotel van Nederland, maar van de Benelux. Naast heel veel kamers beschikt dit 4* hotel over een bioscoop, zwembad, luxe gym, wellness en verschillende restaurants en bars. Je zou het hotel bijna niet meer uitgaan! Dat moet je natuurlijk wel doen, want Amsterdam is heel leuk voor een weekendje weg in eigen land. Elk uur rijdt vanaf het hotel een shuttlebus naar het centrum van Amsterdam.

Weekendje Amsterdam

De shuttlebus zet je af vlakbij het Museumplein, een ideaal startpunt voor je weekendje Amsterdam. Neem een kijkje in het Rijksmuseum, wandel een rondje door het Vondelpark of ga shoppen in de Negen Straatjes. Wil je eens echt de toerist uithangen? Ga mee met een boottocht door de grachten van Amsterdam.

screenshot van de deal

Screenshot deal