Weekendje Amsterdam voor een heel klein prijsje

Inclusief centraal gelegen hotel met ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Jupiter
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 32,50

Een weekendje in Amsterdam logeren voor maar €32,50? Ja, het is echt waar! Wees er snel bij, want dit goedkope hotelarrangement in onze hoofdstad vliegt snel de deur uit. Voor deze lage prijs overnacht je in een centraal gelegen hotel in Amsterdam, inclusief ontbijt. Boek deze mooie deal hier.

Amsterdam

Weekendje Amsterdam

Gezellig struinen langs de winkeltjes en cafeetjes van de 9 straatjes, de uitgebreide kunstcollectie van het Rijksmuseum bewonderen of lekker picknicken in het Vondelpark, wat ga jij doen tijdens een weekendje in Amsterdam. Of je nu een shopaholic bent, gek bent op kunst of wel van een goed feestje houdt, in Amsterdam is voor iedereen veel te doen en te beleven.

hotel amsterdam

Hotel Jupiter

Hotel Jupiter is dankzij haar centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor een weekendje in Amsterdam. Dit 3* hotel ligt vlakbij het Vondelpark, het Museumplein en alle andere bezienswaardigheden van Amsterdam. En deze lage prijs is ook nog eens inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet!

Weekendje Amsterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal