Ons eigen kikkerlandje telt heel veel toffe designhotels en het Lloyd Hotel in Amsterdam is daar zeker één van. Boek een weekendje weg en verblijf in een van de unieke kamers van dit hotel aan ’t IJ in Amsterdam. Je slaapt hier al vanaf €25 p.p.p.n.!

Lloyd Hotel

In het Lloyd Hotel is geen enkele van de meer dan 100 kamers hetzelfde. Elke kamer heeft een uniek ontwerp en bovendien is het concept van dit designhotel ook bijzonder. Wanneer je hier een kamer boekt, weet je nog niet in welke je gaat verblijven. Het hotel verrast je! Wel kies je zelf het kamertype. Lloyd Hotel biedt zowel budgetkamers als luxe suites aan en richt zich zo op een breed publiek. De 5* suite met schommel is misschien wel mijn favoriet, maar ook de goedkopere kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Weekendje Amsterdam

Lloyd Hotel ligt in Amsterdam-Oost en is gevestigd in een historisch pand aan ’t IJ. Vanaf hier is het centrum van Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Ga een weekendje cultuur snuiven in het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum, test de leukste nieuwe restaurantjes in de Pijp of shop ‘till you drop in de 9 straatjes. Amsterdam verveelt nooit!

Wat te doen in Amsterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal