Gezellig weekendje Antwerpen in 4* Mercure hotel

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 11.10.19 tot 13.10.19
P.p. vanaf € 75,-

Shoppen, Belgische biertjes drinken, cultuursnuiven in de vele musea, er zijn genoeg dingen te doen in het bruisende Antwerpen. Ontdek deze leuke Belgische stad nu super voordelig met verblijf in het 4* Mercure hotel. Ga een weekendje weg – ook in de herfst- of kerstvakantie – voor €75, inclusief ontbijt.

Mercure Antwerp City Centre

Jouw uitvalsbasis tijdens deze heerlijke citytrip is het uitstekende Mercure Antwerp City Centre. Dit luxe 4* hotel ligt op slechts vijf minuutjes lopen van het Centraal Station van Antwerpen. Super centraal dus en dé perfecte locatie tijdens dit weekendje weg. In de ochtend beging je je dag goed met een smakelijk ontbijt en een prachtig uitzicht over het stadspark. Het hotel krijgt een goede beoordeling van 8.2 uit 10 punten.

Antwerpen markt

Weekendje Antwerpen

Antwerpen is echt een super leuke stad waar je je geen moment zult vervelen. Of het nu genieten is van de Belgische speciaalbiertjes op een gezellig terrasje, snoepen van kwaliteitschocola of naar hartenlust shoppen in de vele winkelstraatjes, Antwerpen is enorm veelzijdig en heeft voor ieder wat leuks te bieden. Bezoek ook een van de vele musea zoals het MOMU modemuseum of het Rubenshuis.

Shoppen Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot deal