Yes! Dit is een mooie deal! Ga een nachtje naar de Belgische kust voor maar €70. Dit 4* hotelarrangement is inclusief ontbijt en welkomstdrankje.

Hotel Aazaert

Hotel Aazaert behoort tot de beste hotels van Blankenberge! Direct bij aankomst maak je kennis met de gastvrijheid die hier heerst. Geniet na het inchecken van een gratis welkomstdrankje voordat je je kamer ontdekt. Is het te koud buiten?  Geen nood, dit hotel heeft aan alles gedacht! Breng een bezoekje aan een van de sauna’s of maak een afspraak voor een massage. Iets actiever aangelegd? Trek een paar baantjes in het binnenzwembad of ga trainen in de fitnessruimte. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk, uitgebreid ontbijt.

Blankenberghe

Weekendje weg Blankenberge

“Blankenberge, Blankenberge, wondermooie stad!” Hugo Matthysen weet het al langer, dit is een van de leukste steden aan de Belgische kust! Ga zonnebaden bij schitterend weer of kies voor een lange strandwandeling. Verken de duinen en achterliggende polders te voet of met de fiets. En mijn favoriet: de maffe fietsen van de Lustige Velodroom aan de dijk. Pure nostalgie en een hit bij de kleinsten!

screenshot van de deal

Screenshot deal