Weekendje Bonn in gloednieuw 4* hotel

Inclusief dagelijks ontbijtbuffet!

Holidayguru tipt 11.10.19 tot 13.10.19
P.p. vanaf € 99,-

Maak je op voor een gezellig weekendje bij onze oosterburen en verblijf in een gloednieuw 4* hotel vlakbij Bonn. Naast dat de stad zich prima leent voor een dag sightseeing, kun je er ook geweldig shoppen en lekker eten! Boek nu een sfeervol weekendje weg inclusief verblijf en ontbijt vanaf slechts €99!

Four Stars by City Hotel Meckenheim

Tijdens je weekendje weg verblijf je in het fantastische Four Stars by City Hotel. Dit nieuw geopende 4* hotel ligt in de plaats Meckenheim, net buiten de stad Bonn. Begin je dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet en duik vervolgens het centrum van Bonn in. De stad leent zich uitstekend voor een uitgebreide shopsessie, sightseeing en lekker eten. Ontdek deze leuke stad zelf tijdens een gezellig weekendje weg.

beethoven house bonn

Weekendje Meckenheim

Zoals ik al benoemde is Meckenheim een perfecte uitvalsbasis om de stad Bonn en omgeving te leren kennen. Struin door de gezellige straatjes en breng een bezoek aan het Beethoven museum, of wandel zo een sprookje binnen in Schloss Drachenburg. Ook een dagje wellness ligt binnen handbereik, want op nog geen half uurtje rijden van Meckenheim ben je in Thermen Euskirchen om een dag volledig tot rust te komen.

screenshot van de deal

screenshot