Luxe weekendje Breda vanuit 5* designhotel

Laat je ultiem verwennen op een unieke locatie midden in het centrum

  • Sterren
  • Beoordeling 9.2
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 11.07.20 tot 12.07.20
P.p. vanaf € 58,-

Dit is er eentje voor de luxe paardjes. Midden in het centrum van Breda ligt een oud klooster dat helemaal is omgetoverd tot een prachtig 5* designhotel! Ga jij binnenkort op bezoek bij de nonnen? 😉

Hotel Nassau Breda

Jouw ‘uitvalsbasis’ tijdens dit leuke uitje is het waanzinnige Hotel Nassau Breda. Gevestigd in een oud klooster, is dit echt een unieke hotelbelevenis. Het luxe 5* designhotel ligt midden in het centrum en je vindt hier niet alleen pure luxe. Nee, de originele details van het historische pand komen overal in terug in zowel de interieur als in het hotelconcept. Niet voor niets dat Hotel Nassau Breda een fantastische 9.4 als beoordeling krijgt. Ervaar het nu zelf!

Bruisend Breda

Dompel jezelf onder in de Nederlandse historie tijdens jouw bezoek aan het gezellige Breda. In de Noord-Brabantse stad is het bourgondisch genieten in de vele restaurants en cafés, heerlijk winkelen in de talloze winkelstraatjes en ook barst de stad van zowel culturele als historische bezienswaardigheden. Kortom, tijdens een weekendje Breda ga jij je absoluut niet vervelen.

Kasteel Bouvigne

screenshot van de deal

Screenshot deal