Weekendje naar de kerstmarkt van Düsseldorf

4* hotelarrangement met ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 8,3
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 15.12.19 tot 17.12.19
P.p. vanaf € 58,-

Düsseldorf is dé place to be voor een weekendje kerstshoppen! Bezoek de verschillende kerstmarkten van deze Duitse stad net over de grens met dit voordelige hotelarrangement. Voor €58 boek je twee overnachtingen in een 4* hotel, inclusief ontbijt.

Lindner Hotel Düsseldorf

Na een dagje kerstshoppen in Düsseldorf kun je je voeten laten rusten in je fijne hotelkamer van het 4* Lindner Hotel Düsseldorf. De volgende ochtend staat een lekker ontbijt voor je klaar zodat je vol energie de rest van je kerstinkopen doet. Vanuit dit hotel sta je in een half uurtje in het centrum van Düsseldorf.

Düsseldorf kerst

Weekendje kerstshoppen in Düsseldorf

Düsseldorf heeft niet één, maar wel zeven kerstmarkten die verspreid liggen door de stad. Alle kerstmarkten liggen op loopafstand van elkaar waardoor je gezellig een dagje langs alle kramen kunt struinen. Heb je nog niet al je kerstcadeaus kunnen scoren op de kerstmarkten, loop dan naar de Königsallee, de bekendste en meest exclusieve winkelstraat van Düsseldorf. Of draai tussen het winkelen door een pirouetje op de schaatsbaan.

screenshot van de deal

Screenshot deal