Sla je nieuwe najaarsgarderobe in tijdens een weekendje Keulen! Maak een gezellige stedentrip naar de sfeervolle Duitse stad vol bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes en héél veel winkels voor een uitgebreide shopsessie! Voor maar €98 boek je een lang weekend Keulen met verblijf in een 4* hotel.

Hotel Park Consul Köln

Het 4* Hotel Park Consul Köln heeft een gunstige ligging net ten noorden van het centrum van Keulen. Vanuit hier sta je zo in de Altstadt om de bezienswaardigheden van de Duitse stad te verkennen. Begin je dag bij het uitgebreide ontbijtbuffet en ga met een goed gevulde maag op pad. Strijk aan het einde van de dag nog even neer op het dakterras van het hotel waarvandaan je een mooi uitzicht hebt over de skyline van Keulen.

weekendje Keulen

Weekendje Keulen

Voor shopaholics is Keulen een waar paradijs, maar ook voor cultuurliefhebbers en foodies is in de grootste stad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen veel te beleven. Dé bekendste bezienswaardigheid van de stad is de Kölner Dom, een van de grootste kerken ter wereld. Daarnaast is het ook leuk om een kijkje te nemen in het chocolademuseum of een biertje te drinken in een van de vele brouwerijen die de stad rijk is.

screenshot van de deal

ss_keulen