Goedkoop 4* weekendje Maastricht!

Eropuit in eigen land!

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,1
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 22.09.19 tot 23.09.19
P.p. vanaf € 25,-

Ben je op zoek naar een weekendje weg? Is het een verassing of gewoon leuk voor met z’n tweeën? Dan heb ik een hele leuke aanbieding voor je! Verblijf in het prachtige 4* designhotel Townhouse voor maar €25 per persoon! Dit zeer goed beoordeelde hotel ligt in het hartje van Maastricht. Ga eropuit naar het diepe zuiden van het land! Staat jouw ideale vertrekdag niet tussen de reisdata? Kijk dan hier om de beste prijzen te vinden voor jouw verblijf!

weekendje Maastricht

Townhouse Design Hotel Maastricht

Tijdens je weekendje in de Maasstad verblijf je in het luxe Townhouse Design Hotel Maastricht. Dit 4* hotel ligt niet alleen op loopafstand van het centrum, het wordt ook nog eens beoordeeld met een 8,1!  Als ik zo naar de foto’s kijk, begrijp ik wel waarom mensen het zo erg waarderen, dat ziet er goed uit! Vanuit dit hotel kan je naar alle bezienswaardigheden in het centrum lopen. Het hotel biedt ook fietsen te huur aan, waarmee je eenvoudig de omgeving verkent. Daarnaast zijn er in de buurt veel leuke restaurants en barretjes om te proosten op jullie weekendje weg!

Weekendje Maastricht

Een weekendje Maastricht is ontzettend leuk. Dit komt onder andere door de grote, maar ook zeker door vele kleine winkeltjes. In Maastricht zijn veel pleinen met leuke terrasjes en er is natuurlijk het beroemde Vrijthof. Dit plein is bij de eerste zonnestralen direct supergezellig met volle terrassen. Leuke restaurants zijn hier Bokus en La Bodega, waar je uitstekende tapas kan eten. Daarnaast kan je de Maasboulevard bezoeken of neem een kijkje bij de markt met het stadhuis. Maastricht is daarnaast een hele vriendelijke stad, waar je ongetwijfeld een heerlijk weekend gaat hebben.

screenshot van de deal

Screenshot deal