3-daags weekendje Utrecht in een 4* hotel

In het hotel Figi Theater, inclusief ontbijt

Holidayguru tipt 24.12.19 tot 26.12.19
P.p. vanaf € 64,-

Utrecht, wat ben je mooi! Ga drie dagen naar het Hotel Figi Theater Zeist. Dit luxe 4* hotel gaat jou compleet in de watten leggen terwijl jij geniet van een weekendje Utrecht. Hoewel dit hotel in Zeist is gelegen, ben je met de bus in 15 minuten in het centrum van de stad. De perfecte uitvalsbasis voor jouw verkenning van de Domstad. Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Het fijne aan deze deal is dat hij geldig is in het weekend en juist niet doordeweeks. Kijk onder reisdata voor jouw perfecte vertrekdag. Ga er even lekker tussenuit voor een heerlijk prijsje!

Hotel Figi Theater Zeist

Het 4* hotel Figi Theater is gevestigd aan de rand van Zeist. In dit complex heb je niet alleen jouw bed, maar er is ook een theater, bioscoop en restaurant. Het Figi-theater behoort tot de oudste theaters van Nederland en presenteert diverse sensationele shows door gerenomeerde internationale en nationale gezelschappen. Daarnaast kan je een heerlijk kopje koffi drinken in espressobar. Vanaf dit hotel ga je eenvoudig naar Utrecht, want de bus stopt op slechts een enkele minuut lopen vanaf het hotel.

Stedentrip Utrecht

De Domstad is een geweldige stad om een stedentrip naartoe te ondernemen. Natuurlijk kan je de Domtoren bekijken, maar ook de werfkelders, de oude gracht en de neude zijn super leuk om langs te slenteren. Ga drankjes doen op het janskerkhof of bezoek de Domkerk. Naast de bezienswaardigheden kan je in Utrecht ook super goed shoppen. Ga een dagje naar het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catherijne en shop je suf. Sluit de dag af in een van de heerlijke restaurants in de binnenstad. Een bezoek aan Utrecht zal je niet snel vergeten.

screenshot van de deal

utrecht