Weekendje Ameland met veel leuke extra’s!

Verblijf in luxe 4* hotel inclusief ontbijt, diverse proeverijtjes en meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Van Heeckeren
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 30,-

Ken jij het ezelsbruggetje van de Waddeneilanden nog? Grote kans dat je nog niet de hele TVTAS hebt kunnen afvinken, maar met deze voordelige deal ben je zo weer een stapje verder! Met deze deal verblijf je 2 dagen op Ameland in een heerlijk hotel. Vanaf slechts €30 heb je een prachtige tijd in een uitstekend boetiekhotel inclusief ontbijt en allerlei leuke extra’s! Bekijk hier snel alle mogelijke data, verdere details en boek je weekendje weg!

weekendje Ameland

Weekendje Ameland

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Verwen je zintuigen met zuivere zeelucht, weidse vergezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen. Ameland is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze en bied je veel verschillende landschappen. Bij dit arrangement zitten allerlei leuke extra’s inbegrepen, zoals een waddenlikeurtje in Grandcafé van Heeckeren en proeverijtjes met amuses! Kom een paar dagen het eiland verkennen op de fiets of te voet en leer waarom juist deze natuur zo bijzonder is. Bezoek hierna het museum en leer over de interessante geschiedenis van dit prachtige gebied.

hotel Ameland

Hotel van Heeckeren

Je overnacht in het van Heeckeren Hotel, een heerlijk hotel**** met een uitstekende beoordeling van 8.5 uit 10 punten. Het boetiekhotel biedt kamers met terras of balkon, espressomachine en regendouche.  Het hotel beschikt over het lekkerste en meest uitgebreide ontbijt van Ameland (inclusief!), een wellness (’t Badhuys), een eigen beachclub (The Sunset) en gratis wifi.

Ameland

screenshot van de deal

Screenshot deal