Staat dit knap staaltje 19de-eeuwse Duitse architectuur ook op jouw bucket-list? Dan moet je snel doorlezen. Dankzij deze deal vind je een wellness hotel met prachtig uitzicht op het bekende Slot Neuschwanstein. Op Trivago krijgt dit hotel een goede score van 91/100 op basis van 1646 beoordelingen.

4-5_neuschwanstein.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Je verblijft in Hotel Rübezahl. Dit superior 4-sterrenhotel in Schwangau biedt een fantastisch uitzicht op het Slot Neuschwanstein en het Slot Hohenschwangau. Het beschikt over een moderne spa en schoonheidsruimte en een gastronomisch restaurant waar regionale gerechten worden geserveerd. Het hotel heeft ruime, elegante kamers en suites met kabeltelevisie en een houten inrichting. Sommige kamers hebben een eigen balkon of terras.

4-5_neuschwanstein.jpeg1.jpeg1.jpeg1

De spa-faciliteiten van Hotel Rübezahl betreffen onder andere een sauna, een stoombad en een tepidarium, evenals bubbelbaden, Kneipp-voetbaden en nog veel meer. Vanuit de spa heeft u een prachtig uitzicht. U kunt ook schoonheidsbehandelingen en massages reserveren. Het restaurant van het Rübezahl serveert overdag lichte, regionale maaltijden en ’s avonds fijne gastronomische keuken.

4-5_neuschwanstein.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Op verzoek kan het Hotel toeganskaarten voor het Slot Neuschwanstein en het Slot Hohenschwangau voor u regelen. Neuschwanstein behoort tot de meest bezochte kastelen en burchten van Europa. Zoʼn 1,3 miljoen mensen bezoeken jaarlijks ‛de burcht van de sprookjeskoning’ die oorspronkelijk bedoeld waren voor één enkele bewoner.

4-5_neuschwanstein.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Wil jij in dit te gekke hotel overnachten? Boek dan snel! Klik hier voor voordelige vluchten naar München

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)