slechts € 29,50

Toe aan een leuk uitje? Zoek het eens wat dichter bij huis! Een vakantie in Nederland kan namelijk heel leuk zijn! Ontdek de schoonheid van ons kleine landje met deze heerlijke aanbieding in het mooie Drenthe. Je verblijft in een 5* hotel met wellness- en golf faciliteiten inclusief ontbijt voor maar €29,50! Bekijk snel deze aanbieding voor meer informatie!

Drenthe

Drenthe

Toegegeven, het is niet het wereldberoemde Stonehenge, maar zeker niet minder zijn de vele hunebedden die je in deze mooie provincie kunt vinden! Deze mysterieuzen rotsen kun je namelijk alleen maar in Drenthe vinden en zijn daarom zeker een bezoekje waard! Vanuit het hotel kun je mooie fietsroutes maken door het glooiende groene landschap. Wil je shoppen? Ga dan naar het gezellige Emmen of naar Coevorden voor een bezoekje aan het kasteel.

Drenthe landschap

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe

Met deze aanbieding verblijf je in het 5* Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe. Je krijgt toegang tot het wellness- en fitnesscentrum met onder andere een Finse sauna en heerlijk geurende hamam. Voor de golfliefhebbers onder ons is het mogelijk om een balletje te slaan op het naastgelegen en best gewaardeerde 9-hole-golfbaan van Nederland! Nog iets actiever? Het prachtige landschap loont zich uitstekend om te wandelen of fietsen. Dit luxe hotel krijgt een goede beoordeling van 4 van de 5 punten op Tripadvisor.

Welness Zuiddrenthe

 

screenshot van de deal

Screenshot van de deal