Ultiem ontspannen op de wellnessboot

Inclusief ontbijt!

Holidayguru tipt 05.12.20 tot 06.12.20
P.p. vanaf € 42,50

Is het tijd voor wat ontspanning? Laat jezelf en je geliefde helemaal in de watten leggen op de Wellnessboot! Je verblijft nu voor maar €42,50 per persoon per nacht in het naastgelegen luxe Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill, inclusief ontbijt en dagentree voor de wellnessboot. Let op: deze aanbieding is onderdeel van de Fletcher €25 actie – overnachting inclusief ontbijt. Bij je boeking kun je voor €17,50 extra de wellness bijboeken.

De Wellnessboot in Mill

Je verblijft in een 4* hotel dat direct naast de Wellnessboot gelegen is. Ik raad je zeker aan om eens aan boord te stappen, grote kans dat je er niet meer af wilt! De 40 meter lange Wellnessboot bestaat uit vier verdiepingen waar je onder andere een zwembad, diverse sauna’s, stoombaden en een whirlpool vindt. Vergeet vooral niet al je zorgen thuis te laten, want deze dagen staan in het teken van ontspannen en genieten! De boot is omgeven door water en prachtige natuur, dus je kunt hier in de buurt verder ook heerlijk wandelen en fietsen. Leuke uitstapjes in de buurt zijn bijvoorbeeld naar ’s Hertogenbosch of Nijmegen.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Naast deze unieke wellness ervaring verblijf je ook nog eens in een luxe 4*hotel, het Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Dit zeer goede en moderne hotel vind je op korte afstand van Nijmegen. Ga jij genieten van dit heerlijke arrangement in Nederland?

screenshot van de deal

Screenshot deal