Ultiem ontspannen op de wellnessboot!

Inclusief verblijf in 4* hotel met ontbijt en wellness op de boot

Holidayguru tipt 17.11.19 tot 18.11.19
P.p. vanaf € 55,-

Dit is een spectaculaire ervaring in Nederland! Is het tijd voor wat ontspanning? Laat jezelf en je geliefde helemaal in de watten leggen op de Wellnessboot! Je verblijft nu voor maar €55 per persoon per nacht in het naastgelegen luxe 4* City Resort Hotel Mill en gaat ultiem ontspannen op de heerlijke Wellnessboot; een uniek relaxarrangement!

De Wellnessboot in Mill

Je verblijft twee dagen in een 4* hotel dat direct naast de Wellnessboot gelegen is. Ik raad je zeker aan om eens aan boord te stappen, grote kans dat je er niet meer af wilt! De 40 meter lange Wellnessboot bestaat uit vier verdiepingen waar je onder andere een zwembad, diverse sauna’s, stoombaden en een whirlpool vindt. Vergeet vooral niet al je zorgen thuis te laten, want deze dagen staan in het teken van ontspannen en genieten! De boot is omgeven door water en prachtige natuur, dus je kunt hier in de buurt verder ook heerlijk wandelen en fietsen. Leuke uitstapjes in de buurt zijn bijvoorbeeld naar ’s Hertogenbosch of Nijmegen. Knijp er even tussen uit met je vriend of vriendin om hier even helemaal tot rust te komen.

City resort hotel Mill

Naast deze unieke wellness ervaring verblijf je ook nog eens in een luxe 4*-hotel, het City Resort Hotel Mill. Dit zeer goede en moderne hotel vind je op korte afstand van Nijmegen. De kamers zijn stijlvol ingericht en het restaurant biedt gerechten op stand, waar je eindeloos kan genieten! Dit hotel krijgt een goede beoordeling van 7,4 uit 10 punten. Ga jij genieten van dit heerlijke arrangement in Nederland?

screenshot van de deal

wellnessboot