Bijzonder: Slapen in een wijnvat!

De ultieme overnachting voor alle wijnlovers!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen!
  • Citytax €2,54 p.p.p.n.
  • Beschikbaarheid Veel data mogelijk, ook in de herfstvakantie
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
Holidayguru tipt 16.10.20 tot 17.10.20
P.p. vanaf € 90,-

Wine time! Ben jij een echte wijnliefhebber, dan is dit hotel dé place to be! In Hotel de Vrouwe van Stavoren overnacht je namelijk in een echt wijnvat! Let op: kies bij het boeken voor ‘groot wijnvat’.

Slaap in een wijnvat!

De Vrouwe van Stavoren heeft normale kamers en twaalf omgebouwde wijnvaten. In de 15.000 liter wijnvaten kun je heerlijk slapen, maar er zijn ook grotere vaten die ook nog beschikken over een zitkamer en bubbelbad en een sauna! Het restaurant heeft een uitgebreide kaart waaronder, hoe kan het ook anders aan de haven, diverse vis specialiteiten.

Hotel de Vrouwe van Stavoren

Het Friese hotel ligt pal aan de haven van Stavoren en het is hier een komen en gaan van zeiljachten, klippers en plezierbootjes. Het hotel heeft haar naam te danken aan de Vrouwe van Stavoren die bij de sluis de wacht houdt. Het verhaal gaat dat de rijke weduwe haar kapitein de opdracht gaf het kostbaarste ter wereld voor haar mee te brengen. Toen de kapitein aan kwam zetten met tarwe gooide ze teleurgesteld alle tarwe in zee. Een oude man voorspelde dat ze alles kwijt zou raken na deze verkwisting, en zo geschiedde…

screenshot van de deal

ss_friesland2