Slaap in een wijnvat in hotel de Vrouwe van Stavoren!

Originele hotelovernachting in Friesland inclusief ontbijt

Holidayguru tipt 25.10.19 tot 26.10.19
P.p. vanaf € 90,-

Nadat je in Hotel de Vrouwe van Stavoren hebt overnacht ben je een unieke ervaring rijker. Je slaapt hier namelijk in een wijnvat! Een nachtje in een wijnvat is al te boeken vanaf €90 per persoon. Boek snel, een overnachting in een wijnvat is erg gewild! 

Slaap in een wijnvat!

De Vrouwe van Stavoren heeft normale kamers en twaalf omgebouwde wijnvaten. In de 15.000 liter wijnvaten kun je heerlijk slapen maar de 23.000 liter vaten huizen zelfs een zitkamer en badkamer met ligbad. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart waaronder, hoe kan het ook anders aan de haven, diverse visspecialiteiten.

Slapen in een wijnvat

Hotel de Vrouwe van Stavoren

Het Friese hotel ligt pal aan de haven van Stavoren en het is hier een komen en gaan van zeiljachten, klippers en plezierbootjes. Het hotel heeft haar naam te danken aan de Vrouwe van Stavoren die bij de sluis de wacht houdt. Het verhaal gaat dat de rijke weduwe haar kapitein de opdracht gaf het kostbaarste ter wereld voor haar mee te brengen. Toen de kapitein aan kwam zetten met tarwe gooide ze teleurgesteld alle tarwe in zee. Een oude man voorspelde dat ze alles kwijt zou raken na deze verkwisting, en zo geschiedde…

Slapen in een wijnvat

screenshot van de deal

Screenshot deal