Uniek: kartonnen huisje op het water met jacuzzi!

Deze Wikkelboat in Rotterdam is echt goals!

  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 4,9/5
  • Servicekosten Al verrekend!
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 20.08.20 tot 21.08.20
P.p. vanaf € 103,-

Ben je nog op zoek naar een leuke staycation deze zomer? Dit is de deal voor jou! Ga naar onze eigen Manhattan aan de Maas voor een unieke staycation! Overnacht in een kartonnen huisje op het water  midden in het centrum. Inclusief eigen jacuzzi voor maar €103 per persoon.

Wikkelboat met jacuzzi

Dit unieke plekje is de tweede in haar soort. De Wikkelboat is een kartonnen huisje compleet uitgerust met luxe faciliteiten. Deze splinternieuwe tweede variant is uitgerust met een eigen jacuzzi! Lekker bubbelen met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Je kunt vanaf het terras zo in het water springen voor een verfrissende duik of gratis een opblaasbare boot gebruiken. Het huisje is geschikt voor maximaal vier personen met twee 2-persoonsbedden. Ook is er een klein keukentje en een badkamer met douche en toilet. Dit huisje is perfect om de warme zomerdagen in te spenderen!

Weekendje Rotterdam

De luxe Wikkelboat met jacuzzi is gelegen midden in het centrum van Rotterdam. Zo sta je binnen een paar stappen in de Markthal voor de lekkerste culinaire hoogstandjes en shop je er op los in de hippe winkels. Bij de Wikkelboat kun je een elektrische sloep huren en zo de bruisende stad vanaf het water ontdekken. Of ga op pad met de gratis e-bikes die bij het huisje komen!

screenshot van de deal

Screenshot deal