Drenthe is bijzonder. En niet alleen vanwege de Hunebedden. Paarse heidevelden, zandverstuivingen en uitgestrekte bossen, worden hier afgewisseld door pittoreske dorpen en gezellige steden en dat maakt Drenthe een van de meest veelzijdige provincies van ons land. Laat je leiden door de vele fiets- en wandelroutes, voel je één met de natuur en vergeet vooral niet te genieten van de heerlijke ontbijtbuffetten en smaakvolle driegangendiners in het sfeervolle boerderijhotel dat je drie dagen lang je thuis mag noemen!

Rustiek is misschien wel het beste woord om Hotel Het Witte Veen mee te omschrijven. Het is gevestigd in een oude Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen en ligt ín het groene hart van Drenthe, midden in de driehoek Emmen-Hoogeveen-Assen. Door deze gunstige ligging kun je alle kanten op! Wandelen op de heide, fietsen door de bossen van Dwingeloo, een dagje dierenpark Emmen of een bezoek aan Westerbork – Drenthe is veelzijdig! Het hotel verhuurt fietsen en e-bikes, dus als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen, dan huur je ze gewoon hier.

In het sfeervolle restaurant wordt iedere ochtend het ontbijt gepresenteerd in de vorm van een uitgebreid buffet. ’s Avonds geniet je hier van een driegangendiner en een kopje koffie of thee.

Op de website van Travelbird boek je dan ook hier een geweldig 3 daags arrangement inclusief overnachtingen, ontbijt en diner op alle dagen! En dat voor maar €59,50 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

hotel_Bedroom_hotel_deal_1

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

De Witte Veen Travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)