Bijzonder: slaap op een woonboot

De perfecte overnachting voor waterratten!

Holidayguru tipt 24.06.21 tot 25.06.21
P.p. vanaf € 50,-

Op zoek naar een zomers uitje? Beleef een uniek weekendje weg en slaap op deze luxe – én betaalbare – woonboot op de Oude Rijn. Je boekt al een overnachting vanaf €50 per persoon.

Woonboot De Gloria

Wakker worden op de deinende golven, borrelen en chillen op het dek en sterren staren vanuit bed; woonboot De Gloria heeft alle ingrediënten voor een ontspannen mini-vakantie in eigen land. De boot ligt in de wateren van de Oude Rijn en is ruimtelijk en modern ingericht. Relax in de knusse zithoek met openhaard, tover een lekkere maaltijd tevoorschijn in de ruime keuken en geniet vanuit de hangmat op het dek van de zonnestralen. Woonboot De Gloria is geschikt voor vier personen en is dus ook ideaal voor een gezellig vriendenuitje.

Weekendje weg

Deze luxe woonboot ligt in de Oude Rijn bij Bodegraven, midden in het Groene Hart van Nederland. Spring op de fiets of pak de benenwagen en trek eropuit in de natuur. Zin in wat levendigheid? Vanuit Bodegraven sta je ook zo in Gouda, Utrecht en Den Haag, perfect voor een middagje winkelen en terrasjes pakken.

screenshot van de deal

ss_gouda