Zandvoort is een van de populairste kustplaatsen van Nederland en dat is niet voor niets. Geniet hier van het mooie strand, de leuke winkeltjes en de gezellige strandtenten, kroegen en restaurantjes. Zoek je iets meer rust? Dan vormen de omliggende Kennemerduinen, die deel uitmaken van het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een oase van rust. In deze duinen kun je trouwens ook vossen, Schotse hooglanders en reeën spotten!

Direct aan het strand van Zandvoort ligt het Best Western Palace Hotel. Het imposante gebouw torent hoog uit boven het strand en de Noordzee en vanuit het hotel wandel je zo het strand op. De vele strandpaviljoens organiseren het hele jaar door leuke feesten en activiteiten en bovendien kun je hier perfect terecht voor een hapje en een drankje.

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige deal waar je voor maar €49 hier 2 nachten zult verblijven inclusief een geweldig ontbijt buffet!

Dit is een extreem populaire deal en zal binnen de korste keren helemaal uitverkocht zijn! Dus niet wachten maar boeken!

Artikelbild_Sylt_Strand_Strandkorb

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

zandvoort best western

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)