Direct aan de boulevard van Zandvoort staat een imposant viersterrenhotel waar jij maar liefst drie dagen zult verblijven! Na een heerlijke dag op het strand of een middagje winkelen in het gezellige centrum van Zandvoort, is het ontspannen terugkomen in dit hotel. En met de meest comfortabele bedden die je je maar kunt bedenken, een prachtig uitzicht én een uitgebreid ontbijtbuffet dat op je staat te wachten, is wakker worden hier ook een waar feestje!

Direct aan het strand van Zandvoort ligt het Best Western Palace Hotel. Het imposante gebouw torent hoog uit boven het strand en de Noordzee en vanuit het hotel wandel je zo het strand op. De vele strandpaviljoens organiseren het hele jaar door leuke feesten en activiteiten en bovendien kun je hier perfect terecht voor een hapje en een drankje.

Kamers
De comfortabel ingerichte hotelkamers zijn onder meer uitgerust met een douche of bad, toilet en een televisie. De aanwezige minibar kan op verzoek gevuld worden. De kamers hebben een fantastisch uitzicht over Zandvoort.

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Zandvoort

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)