Kom uitwaaien in Zeeland! Maak een heerlijke wandel- of fietstocht en verblijf in een gastvrij hotel waar je je thuis voelt vanaf het moment dat je er binnenloopt. Proef de unieke sfeer van Zeeuws-Vlaanderen. Struin langs de oevers van de Westerschelde, geniet van het gezellige centrum van Terneuzen, warm op in de sauna of neem een verkwikkende duik in het binnenzwembad van het zusterhotel vlakbij.

Hotel
Dit aangename hotel biedt persoonlijke gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Hampshire Hotel – City Terneuzen beschikt over 79 hotelkamers (allemaal voorzien van balkon), restaurant, bar en terras. Het hotel beschikt tevens over voldoende gratis parkeergelegenheid. Gasten kunnen ook gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna in het nabijgelegen Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen!

Restaurant en bar
Het hotel beschikt over een ruim opgezet en eigentijds restaurant, Bistro de la Ville. Hier geniet je van een heerlijk diner na een stevige wandeling in de omgeving.

De bar van het hotel is zeven dagen per week geopend: van 07.00 uur tot 24.00 uur. In deze gezellige bar kun je genieten van een drankje en een hapje, een potje pool spelen of gewoon lekker onderuitgezakt de krant lezen.

Kamers
De kamers van Hampshire Hotel – City Terneuzen zijn voorzien van televisie, bureau, telefoon en badkamer met douche en toilet. Daarnaast beschikt iedere hotelkamer over een eigen balkon.

Aankomst is mogelijk t/m 31 augustus. Ik raad je aan snel te boeken, want op = op.

Artikelbild_Nordsee_Duene_Strand

Scherm Zeeland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)