Nu het einde van het schooljaar nadert, zijn we toe aan een leuke zomervakantie. En omdat het vaak dé vakantie van het jaar is, moet deze natuurlijk wel perfect zijn! Tijdens een midweek of weekend op het Zeeuwse Vakantiepark Aquadelta kunnen de kinderen elkaar naar hartenlust uitdagen voor een potje minigolf of de hele middag ravotten in het zwembad, terwijl jij je geheel ontspannen terugtrekt op je eigen veranda. De familievakantie was nog nooit zó aangenaam!

Vakantiepark Aquadelta
Dit schitterende vakantiecomplex is gelegen bij het vissersdorpje Bruinisse en is vooral bekend om het prachtige Grevelingenmeer. Het Zeeuwse schiereiland Schouwen-Duiveland is een ideale plek voor wandelaars en genieters! Kinderen voelen zich hier helemaal thuis met het zwembad, de glijbaan, de indoorspeeltuin, speeltuinen en natuurlijk het meer.

Ook andere faciliteiten, waar meestal alleen de ouders aan denken, vind je hier op het park terug. Zoals een supermarkt, een krantenkiosk, een wasserette, een snackbar, wifi tegen betaling, een restaurant, maar ook een café met een heerlijk terras om rustig achterover te leunen en te genieten.

Aankomst is mogelijk t/m 06 oktober. Ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken, aangezien dit waarschijnlijk zo uitverkocht is.

Artikelbild_Nordsee_Sand_Strand_Meer

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-12 om 11.41.07

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)