Wil je even lekker weg en het liefst in een rustig gebied in de natuur? Dan heb ik op de website van hotelspecials.nl een geweldige deal gevonden naar Zeist. Voor maar €24,75 per persoon (op basis van 2 personen) boek je hier een geweldige deal waarbij je heerlijk kunt relaxen en genieten van alles wat dit hotel je te bieden heeft. En je krijgt een gratis upgrade naar een luxe kamer en gratis late checkout! 

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt verscholen in de Zeister bossen op een 45 hectare groot gebied. Dit landschap gaat over in Nationaal Park Utrechtse heuvelrug. De nabijgelegen plaatsen Zeist en Utrecht bieden volop mogelijkheden voor urenlang vermaak. De rust en aangename sfeer in het hotel zorgt dat je verzekerd bent van een ontspannen verblijf!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken zodat jij deze of volgende maand nog heerlijk kunt genieten!

zeist1

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

zeist

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)