slechts 58,50 €

Altijd al je stoutste dromen uit willen laten komen? Even het rechte pad naast je laten liggen en de duistere kant in jezelf ontwaken? Dompel je onder in de wereld van de zeven zonden in dit excentrieke concept hotel in Parijs. Lust, hebzucht, ijdelheid, afgunst, gulzigheid, woede en gemakzucht: elk vindt zijn plaats in dit mysterieuze hotel waar jij je brave zelf bij de deur achter laat. Bij het zien van deze deal voel ik de hebzucht in mij naar boven komen en een sterke drang om aan mijn guilty pleasures toe te geven: hier moet ik heen!

zeven zonden

Vice Versa Hotel Parijs

Hier boven zie je de kamer met het – duidelijke – thema “woede” afgebeeld. Helemaal in stijl, het vurige rood, maar wel van alle luxe gemakken verzien hoor. Deze kamer is echter iets te veel Fifty Shades of Grey voor mijn smaak, maar ieder zijn zonde hè! 😉 Voor de mensen die het wat liefelijker willen zijn er gelukkig nog zes andere opties. Neem bijvoorbeeld de volgende, de gouden kamer voor de ijdeltuiten onder ons:

zeven zonden

Verblijf in een bizar hotel

Heb ik je nieuwsgierigheid inmiddels gewekt? Ik daag je uit om ook een kijkje te nemen in de andere vijf zonden en eens te kiezen voor een hotel met originele insteek. Ervaar de surrealistische eigenzinnigheid van dit hotel, waar elke kamer een eigen leven lijkt te leiden. Dit hotel bevindt zich in Parijs: een prachtige wereldstad die eigenlijk geen verdere introductie nodig heeft. Hier vind je goedkope treintickets naar Parijs!

zeven zonden

Geef toe aan je stoutste dromen en neem een kijkje in de wereld van de zeven zonden!

 • Verleidelijk viersterrenhotel in Parijs, nu vanaf €58.50!
  • Reisperiode: zelf te bepalen
  • Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
  • Exclusief vervoer: hier vind je goedkope treintickets
  • Hotel: Vice Versa
  • Beoordeling: een uitstekende beoordeling van 85 van de 100 op Trivago!
  • Verzorging: Logies
  • Plaats: Parijs
  • Prijs: Vanaf €58.50 p.p.p.n., op basis van een verblijf voor 2 personen

screenshot van de deal

vice versa hotel parijs
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)