Overnacht in een luxe loft in Amsterdam

Inclusief ontbijt, late check-out en gratis ijsjes!

Holidayguru tipt 30.07.20 tot 31.07.20
P.p. vanaf € 59,50

Speel een weekendje toerist in eigen land met deze te gekke staycation deal! Voor maar €59,50 slaap je in een luxe loft in Amsterdam. Dit 4* arrangement is inclusief ontbijt, late check-out en gratis ijsjes! Gurutip: tegen een kleine meerprijs boek je een XL loft.

ZOKU Amsterdam

ZOKU Amsterdam is een vernieuwend concept dat de luxe van een hotel met de vrijheid van een appartement combineert. Dit aparthotel richt zich onder meer op digital nomads en reizende werkers, maar je kunt hier ook als toerist heerlijk een nachtje verblijven. Je slaapt in een ZOKU Loft, die voorzien is van extra lange bedden en een eigen keuken. Je hoeft echter niet zelf in de keuken te staan, want ’s ochtends schuif je aan bij het lekkere ontbijtbuffet.

Weekendje Amsterdam

Deze lofts liggen lekker centraal in Amsterdam. Je staat zo op de Dam of in de Kalverstraat en ook bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis liggen binnen handbereik. Ga lekker te voet onze hoofdstad verkennen of stap op de tram of metro naar Amsterdam-Noord en ontdek de hipste cafeetjes en terrasjes. Na een dagje struinen door Amsterdam relax je in een hangmat op het dakterras van je hotel.

screenshot van de deal

Screenshot deal