Wil jij in het voorjaar even lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust? Dan heb ik speciaal voor jou een leuke deal gevonden! Verblijf in een heerlijk 4-sterren hotel inclusief uitgebreid ontbijt en een driegangendiner vanaf €59,50!!!

Beleef het voorjaar zoals het hoort! Verstand op nul en voel de frisse wind door je haren tijdens een lange wandeling over het mooiste strand van Nederland. Of pak je liever de fiets en maak je prachtige tocht langs diverse router op Walcheren? De keuze is aan jou. Doen waar je zin in heb, dat is pas vakantie en genieten!

Verblijven doe je het sfeervolle familiehotel de Distel. Al meer dan 40 jaar biedt dit hotel comfort en persoonlijke service waar je als gast vrolijk van wordt. Het hotel ligt op loopafstand van de gezellige dorpskern waar je genoeg leuke restaurantjes vind om gezellig te dineren!

Een paar dagen ontspanning aan de Zeeuwse kust kan je boeken vanaf €59,50 per persoon. Aankomst is mogelijk tot en met 12 mei 2015. Voor de exacte datum adviseer ik je om een kijkje te nemen op de website van Travelbird!

Kan jij wel wat ontspanning gebruiken? Dan raad ik je aan snel te boeken!

sss

Boek hier deze leuke deal! Bekijk hier naar nog meer deals!

dune

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)