Verblijf 4, 5 of 8 dagen in het mooiste deel van Duitsland: het Zwarte Woud en ervaar de magische sfeer van dit gebied dat de inspiratie was voor de sprookjes van Grimm. Geniet van een heerlijk stuk Schwarzwalder Kirschtorte, bezoek het unieke Alternatieve Wolf- en Berenpark Zwarte Woud en geniet van meer leuke extra’s. Een prachtig totaalpakket voor de natuurliefhebber!

Schwarzwald black-forest-1025802_1920 pixabay

Het Zwarte Woud is een van de mooiste natuurgebieden van Europa, en dat op maar een paar uurtjes rijden van de Nederlandse grens. Wandel urenlang door de prachtige natuur en bezoek gezellige steden in de omgeving als Freiburg en Straatsburg. Tussendoor smul je van Duitse specialiteiten en ben je ook nog eens een dagje zoet in het Alternatieve Wolf- en Berenpark Zwarte Woud, waar geredde wolven en beren een nieuw leven opbouwen in hun natuurlijke habitat – een unieke ervaring om te observeren! Op naar deze betoverende regio in Zuid-Duitsland!

Je verblijft in Hotel Bären***, een gezellig familiehotel waar het ontbijt en het overheerlijke diner iedere dag voor je klaarstaan. Bovendien ontvang je bij aankomst een welkomstdrankje, geniet je van een Schwarzwalderkirschtaart, dé lokale specialiteit, en ontvang je een Konus-kaart, waarmee je korting krijgt op diverse musea en activiteiten en gratis met het regionale openbaar vervoer reist. Op Trivago krijgt dit schitterend gelegen hotel een goede beoordeling van 77/100.

Artikelbild_Schwarzwald

Erop uit in het prachtige Zwarte Woud? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

26-4schwarzwald

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

sloganSchrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)