imprint

Imprint

Let u op de volgende opmerkingen:

Al onze aanbiedingen over goedkope reizen, kortingsbonnen en in het algemeen genoemde vakantiedeals, worden handmatig gezocht. De gedeelde informatie hebben wij direct van de aanbieder in de vorm van internet research of via RSS Feed/Newsletters.

Bij de aanbiedingen gaat het in de meeste gevallen om tijdelijke aanbiedingen die beperkt beschikbaar zijn en wij kunnen en willen daarom geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud van deze aanbiedingen en er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de door ons gepresenteerde deals. Bij problemen en of vragen over specifieke aanbiedingen moet u dan ook direct contact opnemen met de desbetreffende aanbieder.

Technisch en inhoudelijk verantwoordelijk:

UNIQ GmbH
Rhenus Platz 2
59439 Holzwickede (Duitsland)

CEO:
Daniel Krahn en Daniel Marx

Country Manager Netherlands:
Gregory Wauters

Contact
Telefoon: +49 2301 94580-731
E-Mail: info@un-iq.de
http://www.un-iq.de/

Foto’s en Beeldmateriaal:

Bronvermelding voor de gebruikte foto’s en beelden:

©Copyright AFP Agence France-Presse GmbH – Het fotografisch materiaal aangeduid met de afkorting “AFP” is auteursrechtelijk beschermd en is uitsluitend bedoeld voor privé-gebruik. Alle verder gebruik, in het bijzonder de opslag in databases, publicatie, reproductie en elke vorm van commercieel gebruik, evenals de overdracht aan derden – gedeeltelijk of in bewerkte vorm – zonder de uitdrukkelijke toestemming van de AFP GmbH, is verboden.