Mayday winactie

Holidayguru Mayday winactie: de winnaar!

Jullie zijn duidelijk nog niet te oud om te raven hoor, want wat kreeg ik de afgelopen dagen toch een leuke reacties op mijn Facebook bericht! Vol enthousiasme werd er gereageerd om kans te maken op de twee gratis festivaltickets voor Mayday (t.w.v. €63,80 per stuk), inclusief hotelovernachting voor twee in een luxe 4* hotel op loopafstand van het feest.

Nadat alle reacties door te hebben gelezen heb ik uiteindelijk een keuze weten te maken: Jurre van der S; gefeliciteerd!! Jouw reactie kreeg hier op de redactie het grootste gelach, dus met blijdschap mag ik je mededelen dat jij (en je maatje Eric) de gelukkige winnaars zijn van de festivaltickets met luxe hotelovernachting. Stuur me snel een persoonlijk bericht op Facebook om je prijs in ontvangst te nemen.

Bedankt aan alle andere mensen die ook mee hebben gedaan. Ditmaal niet gewonnen? Niet gevreesd! Houd mijn Facebook en website goed in de gaten, want binnenkort zal ik zeker weer met een leuke nieuwe winactie komen!

 

 

mayday

Win Mayday festivaltickets met 4* hotel

This one is dedicated to all the ravers in the nation… Maak je klaar om met maar liefst 20.000 andere muziekliefhebbers helemaal los te gaan op de beste elektronische muziek, verspreid over drie podia. Altijd al Sven Väth live willen zien, staat Ferry Corsten nog op je wishlist, of kan je niet stilstaan bij Adam Beyer? Het beste binnen stijlen als Techno, Tech-House, Electro en Trance is vertegenwoordigd; maar dat is lang niet alles! Ben je meer een fan van de harder styles, dan kun je tijdens Mayday je geluk niet op, want natuurlijk vind je er ook meer dan genoeg Hardstyle & Hardcore. Laat je Warface zien of gooi je vuist in de lucht voor Angerfist, flink verder stampen bij Ran-D en Zatox of hard gaan bij dj Paul Elstak. Dit alles en nog veel, veel meer; dat is Mayday, de ultieme rave!

Via de Holidayguru kun je dit jaar gratis festivaltickets winnen voor deze dikke party. Daar krijg je vervolgens ook nog eens gratis een 4* hotelovernachting bij, op loop(of kruip)afstand vanaf het festival! Lees hieronder snel verder hoe je mee kunt doen!

Mayday

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel en zo gebeurd:

    • Like mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/holidayguru.nl/
    • Like het Facebookbericht hieronder over de winactie
    • Comment op het bericht, tag de persoon met wie je naar dit feest MOET en leg uit waarom nou juist jullie samen deze prijs verdienen!

Wat valt er te winnen?

Met deze winactie kun je twee festivaltickets – ter waarde van €63,80 per stuk – winnen voor het muziekfestival Mayday – We Stay Different wat plaatsvind in de Westfalenhallen in Dortmund (in Duitsland, ongeveer 1.5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens) in de nacht van 30 april op 1 mei 2018. Daarnaast win je een hotelovernachting voor twee personen in een luxe 4* hotel op loopafstand van het festival; zodat je zorgeloos door kunt feesten tot in de late uurtjes om vervolgens binnen een paar stappen al in bed te liggen.

Over Mayday 2018: We Stay Different

Het feest Mayday heeft als bijnaam “the mother of all raves” en ik denk dat die benaming wel voor zich spreekt. Verwacht een stadionformaat locatie – in de vorm van een amfitheater – vol lasers en lichten en met zo’n 20.000 mensen die klaar zijn om uit hun dak te gaan bij de beste elektronische tunes. Voor de volledige line-up en alle verdere informatie kijk je hier op de website van Mayday.

 

 

*Voorwaarden voor deelname: De Mayday winactie wordt door UNIQ GmbH (Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland) georganiseerd. De actie begint op 19-04-2018 om 20:00:00 uur en eindigt op 22-04-2018 om 23:59:59 uur. Enkel mensen die binnen deze periode deelnemen aan de winactie maken kans op de prijs. Om mee te doen met deze winactie dient men de Facebook post te liken, iemand in de comments te taggen en in diezelfde comment uit te leggen waarom hij/zij deze prijs dient te winnen.

Met deelname aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

  • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt
  • De naam van de deelnemer wordt in geval van winst in verkorte vorm op de Holidayguru website genoemd.

Enkel mensen die voldaan hebben aan de hierboven beschreven voorwaarden nemen deel aan de verloting van de prijs.

De volgende dingen zijn inbegrepen in de prijs:

De prijs omvat twee tickets voor het festival Mayday “We Stay Different” 2018, ter waarde van €63,80 per stuk. De prijs kan enkel tijdens het genoemde festival worden ingewisseld. Daarnaast bevat het één overnachting voor twee personen in het Steinenberger Hotel Dortmund voor de nacht van 30 april op 1 mei 2018. Een contante uitbetaling of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Kinderen tot 18 jaar dienen toestemming te krijgen van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers om mee te doen aan deze winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.