stuur ik jou op reis naar nyc met lufthansa en verblijf je in het hilton met €1000 zakgeld?

Stuur ik jou op reis naar NYC met Lufthansa en verblijf je in het Hilton met €1000 zakgeld?

NL_Head_landingp_Stoerer

[lp_row]

New York – De geboorteplaats van de American Dream

[lp_col]

New York, het ware Gotham City en ‘s werelds meest symbolische metropool is waarlijk een geweldige plaats. Het is niet voor niets dat er zoveel artiesten zingen over de Big Apple. Zoals Frank Sinatra ooit zei: “New York, New York, het is een ongelofelijke stad” … en ik ben het er helemaal mee eens. Vanaf het moment dat je aankomt in de stad verlies je jezelf in een levendig doolhof van straten vol met auto’s, mensen en overal reclame en lichteffecten. Met talrijke impressies en toeterend taxi’s om je heen is het niet vreemd om overweldigd te worden door deze bruisende stad. En wie is er eigenlijk op zoek naar rust wanneer je de hipste en memorabele gebeurtenissen en momenten kunt beleven in deze stad die nooit slaapt?!

[/lp_col]

[lp_col]

Iedereen heeft zijn eigen bevooroordelingen omtrent New York. Iedereen die in deze ‘connected’ wereld leeft, kan het gevoel krijgen dat zij de stad kennen – Waar je ook om je heen kijkt, welke TV-serie of Film je kijkt, er is altijd wel iets van New York te vinden. Wie kent nou niet de iconische scene uit When Harry met Sally. Dat restaurant waar zij eten is nog steeds een hot-spot in New York. Ook het Flat Iron building op 5th Avenue dat een centrale rol speelt in actiefilms als Spiderman, Godzilla en Armageddon kent echt iedereen zonder ooit maar eens in New York geweest te zijn. En dan is er natuurlijk ook nog Greenwich Village met zijn beroemde huizen en smalle trappen, vele cafétjes en artistieke gelegenheden – zoals te zien in onder andere Sex and the City. Kortom, New York City is een stad vol variëteit en een smeltkroes van verscheidene culturen en (buiten-)wijken die wachten om ontdekt te worden…
[/lp_col]

[/lp_row]

NL_landingpage_ny_Gewinnspiel

[lp_row]

Hoe win ik die week naar New York

[lp_col]

The Statue of Liberty, Empire State Building, 9/11 Memorial, the Museum of Modern Arts, Fifth Avenue, Times Square; de lijst van bezienswaardigheden in New York City is oneindig. Een week in NYC is eigenlijk nog te kort om alles te bewonderen. Het is niet langer alleen Manhattan dat de toerist roept maar ook de hipster wijken als Williamsburg en Brooklyn. Ben je op zoek naar het authentieke historische New York? Maak dan een ontdekkingstoer door Harlem en geniet van de vele gospel koren die je al van verre kunt horen. De grote diversiteit is wat New York City uniek maakt: Chinatown, Little Italy, SoHo, the Upper West Side and Broadway – ze nodigen je stuk voor stuk uit om iets speciaals te ervaren!

[/lp_col]

[lp_col]

Ik heb de perfecte giveaway voor jou: de winnaar en zijn of haar +1 stuur ik met Lufthansa naar New York City waar ik al een kamer voor jullie heb geboekt in het Hilton Hotel in Manhattan. Ik zorg ervoor dat er elke morgen een heerlijk ontbijt klaar staat alvorens jullie zich kunt begeven in de ‘concrete jungle.’ Al klap op de vuurpijl geef ik ook nog eens een portemonnee met €1000 zakgeld mee – daar kun je nog eens een lekker ijsje van kopen.

Meedoen aan deze wedstrijd is echt supermakkelijk: laat je email adres achter in de box beneden en klik op “verstuur en win” en wie weet ben jij de gelukkige!

[/lp_col]

[/lp_row]

[lp_row]

[/lp_row]

[lp_row]

[lp_col]

hiltion_button

[/lp_col]

[lp_col]

lufthansa_button

[/lp_col]

[/lp_row]

 

NL_Deal_des_tages_landingpage

[lp_row]

Mijn New York Deals

[lp_col]

Stedentrips zijn elk moment van het jaar leuk en populair. Goedkope vluchten zijn daarom ook vaak moeilijk te vinden. Vanwege New York’s populariteit zijn kamers in Manhattan eigenlijk altijd te duur geprijsd of gewoonweg niet beschikbaar. De voordelen van een centraal gelegen hotel als het Hilton Hotel in Manhattan is dat alle bezienswaardigheden binnen handbereik zijn: een wandeling door Central Park, over Time Square of naar Madison Square Garden waar jij tickets kan boeken voor een spannende basketbalwedstrijd van de NY Knicks of een geweldig concert.

[/lp_col]

[lp_col]

Gedurende mijn New York actieweek zal ik dagelijks een NYC deal posten. Wat je ook zoekt – goedkope vluchten, hotels, combinaties of speciale dagen als New Year’s Eve… ik zal mijn best doen om de beste deals te vinden en posten zodat jij zonder zorgen (goedkoop) kunt genieten! Kom elke dag terug naar mijn blog en blijf up-to-date. Heb je NYC ooit al eens bezocht in de zomer en denk je dat de winter niets is? Ervaar dan eens een herfst weekend en laat je verrassen!

[/lp_col]

[/lp_row]

[landingpage_loop tag=”new-york-week” post_status=”any”]

NL_landingpage_Reisemag

[/landingpage_loop]

*Algemene voorwaarden: De “New York”-giveaway begint op 12 juli 2015 om 12:00 en eindigt op 18 juli 2015 om 23:59. Bij deelname aan de giveaway gaat men akkoord met de aanmelding op de gratis Holidayguru.nl nieuwsbrief. De aanmelding op de nieuwsbrief kan elk moment worden ingetrokken via de onderzijde van de nieuwsbrief ‘afmelden.’ De winnaar van de “New York”-giveaway zal worden getrokken uit alle aanmeldingen met een actief nieuwsbrief aanmelding. Ook diegene die reeds geabonneerd zijn op de nieuwsbrief kunnen deelnemen aan deze actie. De winnaar en zijn +1 dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn. De voucher is geldig op specifieke routes en geeft recht op 2 stoelen in economy klasse uitgevoerd door Lufthansa. De voucher is niet overdraagbaar en kan worden ingewisseld tot 30 oktober 2015 met een uiterste vluchtdatum op 30 november 2015. Uitstel en verlenging alsmede uitbetaling in geld is niet mogelijk. Het is ten strengste verboden om de tickets door te verkopen. Boekingen op vrijdag en zaterdag in hoogseizoen zijn uitgesloten. De tickets kunnen niet gecombineerd worden met het Frequent Flyer Miles & More programma van Lufthansa. De tickets worden als e-ticket uitgegeven. Voor vragen omtrent de boeking kan er contact worden opgenomen via lufthansa@metaapes.de. Het zakgeld zal worden uitgekeerd door UNIQ GmbH aan de winnaar via zijn of haar bankrekening. De winnaar zal met zijn +1 overnachten in het New York Hilton Midtown Hotel op basis van beschikbaarheid. Werknemers en hun familie zijn uitgesloten van deelname.