Update: New York Winactie Afgelopen

Win een exclusieve reis naar New York

We vertrekken naar de stad die nooit slaapt!

Het moment is eindelijk daar: Jullie, mijn lieve lezers, hebben eraan bijgedragen dat jullie Holidayguru nu het ongelofelijke aantal van 5 miljoen Facebookfans kan vieren! Wow – Ik geloof mijn ogen nog steeds niet. Het moge duidelijk zijn dat ik dit succes en deze steun waardeer en daarom krijg je de kans om 5 dagen in een 5-sterrenhotel in New York te winnen, voor twee personen! Met een beetje geluk verken jij binnenkort de betonnen jungle, schiet je een paar plaatjes van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld en zie je alles wat deze machtige stad te bieden heeft.

Droomde je altijd al van een tripje naar de Big Apple? Doe dan zeker mee aan mijn grote New York Winactie!

New York Winactie

New York stond altijd al op je bucketlist? Je bent niet vies van een beetje luxe? Wacht dan niet en doe direct mee aan mijn winactie! Wie weet zit jij binnenkort op een vliegtuig naar New York en ontdek je de stad tijdens de stedentrip van je leven!

Zo doe je mee:

  1. 1. Maak een foto van jezelf in een Guru pose.
  2. 2. Plaats het op de Facebook wall van de Guru of op je Instagram profiel.
  3. 3. Voeg de hashtags #Guruhighfive en #Holidayguru toe aan je post – en dan doe je mee aan de loting!

Dit kun je winnen*:

  • 5-daagse stedentrip naar New York
  • Vluchten voor twee personen
  • Een verblijf in een vijfsterrenhotel met ontbijt voor twee personen

De winactie is voorbij. De winnaar is Jakob met een leuke foto van hem in guru-pose met de New Yorkse Skyline op de achtergrond. Van harte gefeliciteerd Jakob, je wordt via Facebook op de hoogte gebracht. 

Dank je aan alle deelnemers, houd onze pagina goed in de gaten want binnenkort komen nieuwe winacties! 

winactie

 

New York Winactie- Bedankt voor de 5 miljoen Facebookfans

 

* Voorwaarden van deelname: De New York Winactie begint op 13 juni 2016 om 9 uur ’s ochtends en eindigt op 27 juni 2016 om 23.59.59 in de avond. Bij deelname stemt de winnaar ermee in genoemd te worden op de blog. De winnaar moet tenminste 18 jaar oud zijn en wordt met een toevalsgenerator gekozen. De kans om te winnen neemt niet toe wanneer je een afbeelding meermaals plaats – een keer meedoen is voldoende. De vakantie moet uiterlijk 30 juni 2017 genomen worden. De reisperiode is naar vrije keuze, m.u.v de officiele feestdagen en dagen in december. Het is niet mogelijk om de reis in te wisselen voor een geldprijs. Medewerkers van UNIQ GmbH en familieleden zijn uitgesloten van deelname.