Nieuwsbrief

guru_newsletter_lp_x1

Waarom aanmelden voor mijn nieuwsbrief?

Zoals je weet vind en deel ik het hele jaar door vakantiedeals. Ik wil je graag uitnodigen om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, zodat je nooit meer een deal mist! Elke week zoek ik de beste deals uit. Met de zomer in aantocht is iedereen op zoek naar de beste koopjes en met mijn nieuwsbrief krijg jij de kans om de beste deals te zien voordat de rest ermee vandoor gaat.

Stel je voor: je ligt op een paradijselijk strand en je vrienden zijn jaloers omdat je er zo goedkoop gekomen bent. Of nog beter: je wordt ieders beste vriend door ze ook aan te laten melden, waarna jullie samen spotgoedkoop op vakantie kunnen – daar scoor je zeker punten, en wellicht ook een paar drankjes, mee!

Deze service is natuurlijk geheel gratis. Het bespaart je alleen maar geld op ongelofelijke deals naar bestemmingen over de hele wereld. Meld je dus snel aan door je e-mailadres op te geven!

Uitschrijven voor mijn nieuwsbrief

Wil jij mijn nieuwsbrief niet meer ontvangen? Jammer! Onderaan elke nieuwsbrief vind je een knop waarmee je je kunt uitschrijven. Of stuur een e-mail naar info@holidayguru.nl.

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

De nieuwsbrief voor jouw vakantie

screenshot_nl_ch_x2

De Holidayguru-nieuwsbrief

Op zoek naar een mooie vakantiedeal? Mijn nieuwsbrief biedt je:

Mis nooit meer deals als deze:

guru_mit_siegel_x2