nk kofferinpakken 2020

NK Kofferinpakken 2020

NK Kofferinpakken op de Vakantiebeurs

Van 16 tot en met 19 januari organiseerde Holidayguru het Nederlands Kampioenschap kofferinpakken op de Vakantiebeurs in samenwerking met Travelbags en Corendon. Vier dagen lang pakten meer dan 600 mensen koffers in om de titel en de hoofdprijs, een 4* all inclusive vakantie naar Brazilië voor twee personen! Uiteindelijk ging Dounia er met de hoofdprijs vandoor. Zij pakte de koffer in in een geweldige tijd van 36 seconden en 633 honderdste. Iedereen bedankt voor het meedoen en wellicht tot volgend jaar!

Stoerer_PNGsmall

Het spel    Tussenstanden     Prijzen

Snelle Kofferpakkers

Het spel

Tijdens de gehele Vakantiebeurs werd er gestreden worden om de titel Nederlands Kampioen Kofferinpakken. Maar hoe werd je dat nou? Het is eigenlijk heel simpel. Elke tien minuten streden twee mensen tegen elkaar om zo snel mogelijk een vast aantal attributen in een handbagage koffer te passen. Wie als eerste de koffer dicht had, had de ander verslagen. Maar ook de tijd was belangrijk! De tijden werden namelijk bijgehouden in een tussenstand. Elke dag werd de snelste tijd van die dag uitgeroepen tot ‘dagwinnaar’. Was jij de snelste inpakker van de gehele Vakantiebeurs? Dan had je de titel Nederlands Kampioen Kofferinpakken en de hoofdprijs gewonnen: een reis naar Brazilië voor twee personen met Corendon. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, iedereen ontving een exclusieve aanbieding van Travelbags voor een mooie koffer. Wel zo leuk, toch?

Einduitslag

De éérste editie van het NK Kofferinpakken is voorbij. Tijdens de Vakantiebeurs 2020 (van 16 tot en met 19 januari) gingen meer dan 600 reizigers de strijd aan om de titel ‘snelste koffer inpakker van Nederland’ in de wacht te slepen. Uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn en gaat Dounia (27) naar huis met een koffer van Travelbags en een reis voor twee personen naar Brazilië verzorgd door Corendon. Gefeliciteerd Dounia!

Dagwinnaars
16 januari 2020: Noehad (40.974 seconden)
17 januari 2020: Herman (37.114 seconden)
18 januari 2020: Menno (40.500 seconden)
19 januari 2020: Dounia (36.633 seconden)

Prijzen

Tijdens het NK Kofferinpakken zijn er verschillende mooie prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door Corendon en Travelbags. Ga voor de de snelste tijd van de dag en maak kans op de dagprijs. Ben jij aan het einde van de Vakantiebeurs de snelste koffer inpakker? Dan ga je naar huis met de hoofdprijs!

Hoofdprijs
Ben jij de snelste speler van de Vakantiebeurs, dan win jij niet alleen een ruimbagage koffer van Travelbags, maar ook de hoofdprijs, een 9-daagse (7 nachten ter plaatse) reis voor 2 personen naar Brazilië van Corendon waarbij de retourvlucht, verblijf in 4* accommodatie Marinas Resort op basis van all inclusive, transfers van en naar de luchthaven, hostessservice, 1 stuk van 20 kg bagage per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen. Je gaat dus onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.

Dagprijs
Naast de hoofdprijs voor de snelste tijd op de gehele Vakantiebeurs is er elke dag een dagwinnaar. Dit is degene die die dag de snelste tijd heeft neergezet. Er zijn vier dagen waarop het spel gespeeld wordt dus vier dagwinnaars. Deze dagwinnaar krijgt van ons een Travelbags handbagage koffer thuisgestuurd. Precies dezelfde als waarmee hij of zij heeft ingepakt. Die kan je gelijk gebruiken voor je volgende stedentrip!

 

 

travelbags logo

 

 

Marinas Resort

In het 4* Marinas Resort ga jij compleet tot rust komen. Dit kleinschalige all inclusive hotel is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie onder de Braziliaanse zon. De accomodatie beschikt over onder andere een zwembad, verschillende restaurants en bars en een mooi uitzicht over de lagune en de palmbomen. De heerlijke zeebries zorgt ervoor dat jij je helemaal op vakantie voelt. Bestel een Caipirinha, leun achterover, zet je zonnebril op en geniet van al het moois van Brazilië.

marinas resort

Niet inbegrepen bij de prijs:

 

 • Transfers in Nederland
 • Eventuele parkeerkosten in Nederland
 • Eventuele toeslagen voor stoel- en bagagereserveringen
 • Excursies en/of overige uitstapjes
 • Reis- en annuleringsverzekering (deze dient de winnaar zelf af te sluiten)
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Aanvullende voorwaarden in verband met de reizen

 • Elke winnaar is zelfverantwoordelijk voor een geldig reisdocument. Houd er rekening mee dat dit reisdocument ook na verblijf nog enige tijd geldig moet zijn. Corendon behoudt zich het recht voor alle aanvullende documentatie te verlangen die zij naar haar eigen oordeel nodig acht
 • De prijs kan ingewisseld worden tot en met 1 maart 2020
 • De vertrekdatum van deze reis is tussen 5 januari 2020 en 2 april 2020, in overleg met Corendon en op basis van (actie)beschikbaarheid. Nationale feestdagen en schoolvakanties uitgesloten
 • Corendon behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden
 • Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking voor Brazilië of een andere bestemming bij Corendon of een wederverkoper van Corendon hebben vastgelegd

Onze nieuwste last minutes – snelle kofferpakkers