Doe mee aan de Paas winactie

Doe nu mee en win een luxe vakantie naar Kreta

Yes, je hebt het paasei gevonden! Je bent slechts een paar stappen verwijderd van deelname aan de Paas winactie. Op deze pagina vertel ik je hoe je meedoet en vind je ook alle voorwaarden van de winactie.

Registreer je nu gratis bij Holidayguru of meld je met je bestaande account aan. Klik vervolgens op ‘Doe nu mee’. Dit is het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de luxe vakantie naar Kreta. Door op de knop ‘Doe nu mee’ te klikken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en doe je mee aan de winactie.

Gratis registreren of aanmelden

Win een vakantie naar dit luxe resort op Kreta

Daios Cove Luxury Resort & Villas

De gelukkig winnaar van de Paas winactie wint een 6-daagse vakantie voor twee personen naar een van de mooiste hotels van Kreta. Het Daios Cove Luxury Resort & Villas verwelkomt je met een flinke dosis luxe, heeft geweldige kamers en een fantastisch uitzicht op zee. De retourvluchten en verblijf op basis van halfpension in een kamer met privézwembad zijn bij de prijs inbegrepen. Dit klinkt als een droomvakantie, toch?

Waag een poging en doe mee aan de winactie. De winactie sluit om middernacht op 5 april. Wacht dus niet! Wie weet vlieg jij dit jaar de zon tegemoet op Kreta!

Zo doe je mee:

  • Regristreer je eenmalig gratis bij Holidayguru en bevestig je aanmelding via de ontvangen e-mail. Heb je al een account? Log dan in op je bestaande account.
  • Nadat je ingelogd bent, klik je op deze pagina op de ‘Doe nu mee’ button.
  • Door op de button te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden voor deelname aan de Paas winactie.
  • BELANGRIJK: Als je de deelnamebutton niet direct na je aanmelding ziet, bezoek deze pagina dan opnieuw. Heb je een ouder account, dan dien je je opnieuw gratis aan te melden.

Voorwaarden voor deelname aan de Paas winactie 2021

De Paas winactie wordt georganiseerd door Urlaubsguru GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede (hierna „Holidayguru“), het moederbedrijf van Holidayguru BV. Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Door op de ‘Doe nu mee’ button te klikken, wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname. Holidayguru maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moet verstrekken om de prijs in ontvangst te nemen.

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die:

  • vrijwillig deelnemen,
  • 18 jaar of ouder zijn,
  • over een actief Holidayguru account beschikken en
  • de voorwaarden voor deelname via een klik op de deelnamebutton geaccepteerd hebben

Verloop van de winactie

De Holidayguru Paas winactie 2021 loopt van 29.03.2021 12.00 uur tot 05.04.2021 om 23:59:59 uur. Onder alle deelnemers wordt een prijs verloot. Alleen deelnemers die binnen deze periode actief aan de wedstrijd deelnemen, doen mee aan de trekking.

Recht op winnen van de verloting

Alleen deelnemers die tijdens of voor de Paas winactie een gebruikersaccount bij Holidayguru hebben aangemaakt, komen in aanmerking om te winnen. Alle gebruikers die al een gebruikersaccount bij Holidayguru hebben, kunnen eenvoudig bevestigen dat zij de voorwaarden van de wedstrijd aanvaarden door op de knop met het opschrift “Doe nu mee” te klikken en melden zich zo aan voor de winactie. Alle gebruikers die zich voor de eerste keer registreren, moeten eerst eenmalig hun account bevestigen voordat zij aan de wedstrijd kunnen deelnemen.

Het volgende is bij de prijs inbegrepen:

De prijs omvat een 6-daagse reis voor twee personen naar Daios Cove Luxury Resort & Villas op Kreta in Griekenland.

 • Reisperiode: op basis van beschikbaarheid tussen 14.05.2021 en 30.10.2021
 • Uitgesloten reisperiodes: juli en augustus 2021
 • 6-daagse vakantie (5 nachten) voor 2 personen in een kamer met privézwembad
 • Verzorging: halfpension
 • Inclusief vluchten voor 2 personen + 15 kg bagage
 • Niet inbegrepen zijn: vervoer van en naar de luchthavens, transfers op plaats van bestemming, lokale excursies, verzekeringen, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven en (indien van toepassing) toeristenbelasting.
 • De prijs is in te wisselen tot  30.10.2021. De prijs is niet in te wisselen voor contant geld. Rechtsgang is uitgesloten.
 • De prijs is niet overdraagbaar aan anderen.
 • Upgrades naar een andere kamer of verzorging dienen ter plaatse in het hotel op eigen kosten worden geboekt.
 • Klachten moeten binnen 14 dagen schriftelijk en met opgave van redenen worden ingediend bij Urlaubsguru GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede.
 • Klachten die te laat of telefonisch worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Verloting en aankondinging

De trekking van de winnaar is willekeurig. Binnen 10 werkdagen na afloop van de winactie neemt Holidayguru persoonlijk en schriftelijk contact op met de winnaar. Hij/zij dient binnen 14 dagen contact op te nemen met Holidayguru, anders vervalt de prijs.

De Paas winactie vindt plaats op  urlaubsguru.de, urlaubsguru.at, holidayguru.ch, holudayguru.nl en holidayguru.es.

Werknemers van Urlaubsguru GmbH en Holidayguru B.V. en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname. In geval van overtreding van deze deelnamevoorwaarden behoudt Urlaubsguru zich het recht voor om personen van de wedstrijd uit te sluiten.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Paas winactie

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

De in het kader van deze wedstrijd verzamelde persoonsgegevens worden door Holidayguru verwerkt met het oog op de uitvoering van de lopende wedstrijd en een eventuele prijsuitreiking, alsmede voor klantenbindingsdoeleinden. De verzamelde en verwerkte gegevens worden door Holidayguru gewist wanneer het doel van de verwerking van de gegevens is vervuld, maar ten laatste na het einde van de wettelijke bewaartermijn voor de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6 lid 1 letter a van de EU-DSGVO. Deelnemers aan de Paas winactie gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen Deelname aan de wedstrijd is vrijwillig. Door deel te nemen aan de Paas winactie, stemmen de deelnemers ermee in dat

 • hun gegevens door Holidayguru verwerkt worden met het oog op de uitvoering van de wedstrijd en een eventuele prijsuitreiking.
 • hun gegevens zullen worden verwerkt met het oog op klantenbinding.

Bovendien vormt artikel 6, lid 1, onder b), van de EU-DSGVO de grondslag, aangezien de gegevens in geval van een gewonnen prijs voor de verwerking van de prijsboeking moeten worden verwerkt voor precontractuele maatregelen. Na de trekking wordt de winnaar door Holidayguru gecontacteerd om de vlucht en het hotel te boeken.

Bovendien zal Holidayguru, op basis van haar rechtmatige belang, overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder f), van de EU-DSGVO, haar bestaande klantgegevens verrijken met de informatie over de deelname aan de wedstrijd voor marketingdoeleinden.

 

Type persoonlijke gegevens

Wij verwerken gegevens die in verband met de winactie zijn verstrekt. Het gaat hierbij om: voornaam, achternaam, e-mailadres.

De deelnemer is als enige verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Opslag van persoonlijke gegevens

De voor de verwerking van een prijs noodzakelijke gegevens worden door Holidayguru binnen de wettelijke bewaartermijnen bewaard en vervolgens gewist.

De deelnemer is te allen tijde vrij zich uit te schrijven bij Holidayguru. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de winactie. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

Stand: 29.03.2021